10-те грешки в декорацията, които всеки прави

По пътя към перфектния дизайн  

4031

 Изглеждащи страхотно, но неудобно мебели

Декорът в дома ви е зашеметяващ, но е толкова непрактичен. Тогава няма никакво значени, защо ви, след като не може да седнете и да се отпуснете.

Прекалено модерни неща

Изглеждаше невероятно на прозореца на магазина. И в списанието. Но у дома? аксесоарът не се вписва в общата декорация и изглежда странно. Избирайте предмети, които пасват на общото обзавеждане и декорация.

Не сте тествали цвета на стените и те изглеждат странно
Боядисвате стената в зелено, но след това осъзнавате, че спрямо осветлението и мебелите изглежда ужасно. Затова винаги взимайте мости и пробвайте.

 Kупувате мечтания лайфстайл

Купувате голяма маса, която не харесвате или телевизор за стената, който не ви е нужен. Защо взимате неща, които не ви трябват, само защото са символ на някакъв начин и стандарт на живот?

Купувате евтини неща

За да спестите за ваканцията, купувате евтини столове, които се чупят само след няколко мецеса. В крайна сметка се оказва, че давате повече пари, отколкото ако бяхте купили в началото нещо качествено. Затова инвестирайте в началото в стойностни неща, защото инвестицията се изплаща в бъдеще.

Твърде сложна организационна система

Сметките са в зелената папка, неотворените писма в синята, всекидневната посуда е на най-горния рафт..или на п о- долния? В старанието си да бъде всичко организирано сте толкова объркани, че в крайна сметка не успявате да се ориентирате. Това е вашият дом, нека бъде удобен за вас.

Странни цветя

Подобно на прекалено модните вещи, имате цветя, които някъде изглеждат добре, но не и във вашия дом. Сега виждате как растението загива заради малко светлина или висока температура.

Направи си сам

В Рinterest изглежда супер, но не се получи при вас. Ако нещо не може да го направите, по – добре не се залавяйте.

Клиширано изкуство

Имате идея да сложите тази картина на стената, но тя изглежда толкова нелепо. Съобразете се със стила на обзавеждането и стаята.

Всичко е в бяло

Желанието ви всичко да е в бяло изглежда добре в началото, докато в един момент не осъзнаете колко трудно се чисти петното от вино, шоколад или следите от детски ръчички. Затова първо съобразете, че трябва да се поддържа. 

Сподели: