10 неща, които всеки бленуван дом трябва да притежава

За някои една къща е мечта, а за други кошмар. Ето кои са задължителните елем...

16204

1.Отворено пространство с изчистени линии

2. Широк кухненски плот

Пространството в кухнята никога не е достатъчно, независимо дали става дума за приготвяне на закуска или организация на парти. Затова при планирането й изберете широк плот.

Четете още: 8 неща, които чистите хора правят всеки ден у дома

3. Килер

Когото и да попитате, всеки ще каже , че килерът е помещението, което всеки трябва да има. Това е мястото, където съхраняваме консерви, продукти от първа необходимост и по-обемните и рядко използвани уреди

4.Кухненски остров

Кухненският остров не е само мода. Той е мястото, което може да предложи допълнителни шкафове, да служи за маса, както и като допълнителен плот. Затова ако имате възможност не се отказвайте от това така ценно пространство.

5. Големи шкафове навсякъде

Семействата имат много неща. И никога няма достатъчно място за тях. Затова планирайте организацията така, че да събирате всичко в големи шкафове, но без да се лишавате от място в стаята.

6. Голяма спалня с голяма баня и тоалетна

Спалнята е мястот, в което си почивате след дългия ден. Затова не се лишавайте от голямата и добре обзаведена стая с хубава баня и тоалетна към нея за повече комфорт.

7. Малък двор или тераса 

Най-лесният начин да добавите стойност към вашия дом е като заложите на малък двор или голяма тераса. Така ще се насладите на хубавите дни и навън, без да се налага да излизает от дома. Обзаведете по ваш вкус и желание.

8. Енергоефетивни уреди

Така вие помагате на природата и пестите средства.

9.Гараж за две коли

Ако купувате къща, гледайте тя да има гараж за поне две коли. Това не е място само за автомобилите, но и помещение, което може да превърнете в стая за игри, работилница или стая за почивка.

10. Лесни за поддържане зелени площи

Повечето от нас работят по цял ден и косенето на тревата е последното нещо, което ще искаме през почивните дни. Затова изберете лесна за поддръжка трева или заложете на изкуствена. 

Сподели: