10 аксесоара за дома, които трябва да притежавате до 30 годишна възраст

10 аксесоара за дома, които трябва да притежавате до 30 годишна възраст

За повечето от нас животът през 20-те ни години включваше или разточителство в дома на родителите ни, наем на таванска стая или съжителство с много квартиранти.  Колекцията от мебели и стоки за дома беше несъответстващ асортимент от ръчно изработени предмети, находки от магазини за втора употреба, бюджетни покупки и спонтанни хрумвания. И беше забавно.

15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранение

 1. Преобразете огледалотоТова не е ли най-веселото „Добре дошли у дома“, което сте виждали? Предлож...

04/03/2016

Но когато наближаваме 30-годишна възраст, домът ни започва да се превръща не просто в средство за постигане на цел, а по-скоро в уединение в края на деня. Той е истинско отражение на нашия личен стил и нашите стремежи. И може би не искаме да изглежда толкова… хаотично. Може би искаме да можем да сервираме вино на нашите приятели в еднакви чаши и да имаме резервен комплект чаршафи, ако някой от тях иска да остане.

Инвестирането в основни стоки и мебели за дома става не само белег на зряла възраст, но и начин да създадете удобно и функционално пространство за себе си. Някъде, с което се гордееш. Тези конкретни части, когато са внимателно подбрани, могат значително да подобрят ежедневието ви и да направят дори най-обикновените задачи по-приятни.

Нискобюджетни идеи за промяна на старите аксесоари

Ако все още търсите идеи за декорация с въже, следващите предложения са точно за вас. Преди време ви предложихме няк...

08/11/2016

От универсални съдове за готвене до вечни декорации, ето подбран списък от предмети за дома, които трябва сериозно да обмислите да закупите, докато достигнете третото си десетилетие.

Спално бельо с добро качество

 

Не можете (и не трябва) да подминете класически комплект бели чаршафи. Вечният стил изглежда страхотно едноцветен или може да бъде игриво актуализиран с други цветове през сезоните или да съответства на вашия стил.

Не толкова сладка ароматизирана свещ.

Вероятно сте палили свещи на 20-те си години (в края на краищата те са предпочитан подарък), но до 30-те години трябва да имате характерен аромат, който не е ужасно сладък. Нещо изискано с пикантни нотки на юзу и дим, е перфектната комбинация, за да зададете вечен тон във вашия дом.

Пълен сервиз за хранене

Всеки дом се нуждае от комплект стилни съвпадащи прибори за хранене, достатъчно добри за най-изисканата вечеря, но достатъчно здрави за всеки ден.

Правилна маса за хранене

Край на масите, покрити с евтини покривки. До 30-годишна възраст вашите гости трябва да могат да се хранят около подходяща маса и да предлага свободно място за всички.

Висококачествен комплект съдове за готвене

Комплектът съдове за готвене с добро качество е разумна инвестиция, защото не само ще издържи по-дълго (всъщност с години), но е и по-здравословен за вас.

Ленена покривка

Няма нищо, което да подчерате храната на масата на вечеря така, както ленената покривка . Не само изглежда добре, но също така ще предотврати драскотините, които могат да съсипят вашата (по-скъпа) маса отдолу.

Ретро или античен любим предмет

Най-хубавото на употребяваните предмети е, че идват със собствена история и характер. Те са начин да отразите вашето уникално усещане за стил, да запомните специално време и място или просто да предоставите тема за разговор на следващата ви вечеря.

Подходящ комплект кърпи

 

Точно както при качественото спално бельо, до 30 трябва да имате поне един подходящ комплект кърпи за вашата баня. И ако сте наистина организирани, още един за всички гости, които идват да останат.

Комплект чаши за вино

До 30 може би най-накрая сте осъзнали, че чашата за вино наистина има нещо общо с вкуса на виното. (И ако не сте, правите го сега.) Това означава, че всички тези красиви, модерни и бюджетни стилове, които сте купили в миналото, всъщност може да сринат имиджа ви за вечеря.

Организиран гардероб

Навлизането в 30-те години означава край на хаоса при дрехите. И най-добрият начин да ги избегнете е да поддържате действителния си гардероб чист и подреден. Независимо дали това означава закупуване на комплект качествени (и подходящи) закачалки, чекмеджета за съхранение или разделители на рафтове. Има много опции там.

 

Матрак с добро качество

С напредване на възрастта тези странни болки стават все по-разпространени, така че до 30-те си години трябва да сте инвестирали в подходящ , качествен матрак . Но това не означава, че трябва да дадете пари за персонализиран дизайн за хиляди, има много достъпни опции, които също са супер удобни.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...