5 модерни интериорни цвята за есента

5 модерни интериорни цвята за есента

Когато листата започнат да се променят и свежестта изпълва въздуха, е време да поканите топлината и уюта на есента в дома си. Лесен, но ефективен начин да направите това е като актуализирате цветовете на вашия интериор. Възприемането на модерни интериорни цветове за есента може да преобрази вашето жизнено пространство и да създаде гостоприемна, сезонна атмосфера.

Най-подходящите цветове за дома

Според науката фън шуй, всеки цвят внася различна емоция в дома ни. Червеното, например,носи радост, щастие и силно с...

14/02/2016

Вижте пет модерни цветови палитри, които ще ви помогнат да внесете духа на есента в дома си.

Топла теракота

Стилни стаи в неутрални цветове

За да направите една стая весела и впечатляваща, не е нужно да тя да бъде винаго цветна. Има още толкова много начини...

10/08/2016

Теракотата е вечен цвят, който перфектно въплъщава есента, предизвиква образи на падащи листа, тиквени поля и пукащи огньове. Този сезон модерните интериорни дизайнери въвеждат топли теракотени нюанси в цветовата си палитра. Тези нюанси варират от мека кайсия до наситена, дълбока теракота и могат да се прилагат върху стени, мебели или акцентни елементи. Допълнете теракота с топли неутрални цветове, като меко бежово и кремаво почти бяло, за да създадете хармонично и привлекателно пространство.

 

Тъмно зелено

Зеленото може да не е първият цвят, който идва на ум, когато мислим за есента, но горско зелено набира популярност като модерен интериорен цвят за сезона. Помислете за използването му като акцентна стена или в текстил като завеси, декоративни възглавници и килими. Може да се балансира с естествени дървесни тонове и метални акценти за луксозна, но стилна визия.

 

Тъмна горчица 

Горчицата е жив и енергичен цвят, който придава топлина на вашия интериор през есенния сезон. Заложете на малко по-тъмна и по-приглушена версия на традиционната горчица, който въплъщава златните нюанси на есенните листа и се съчетава добре с други вдъхновени от есента нюанси като тъмно лилаво слива и дълбоко оранжево. Използвайте цвета и  горчица в малки дози чрез аксесоари, произведения на изкуството или дори като акцентна стена, за да създадете оживено и привлекателно пространство.

 

Лилаво

Лиалвото, със своите дълбоки и изтънчени нюанси, е отличен избор за тези, които търсят уютна, интимна атмосфера в своите жилищни пространства. Този модерен интериорен цвят напомня за плодовете и горските плодове, които идват през есента. Работи изключително добре върху стените на спалнята или в трапезарията. Съчетайте слива с меки, допълващи се цветове като бледо розово или бледо сиво, за да създадете балансирана и успокояваща среда.

 

Пепеляво черно

За тези, които предпочитат по-приглушена и драматична атмосфера в своя есенен интериор, помислете за използването на пепеляво черно. Този цвят се съчетава добре с други есенни нюанси като горчица, медно и горскозелено. Пепеляво черное универсален цвят, който може да се нанася върху стени, мебели или кухненски шкафове. За да не изглежда пространството твърде тъмно, включете много естествена светлина и топли, контрастни цветове.

Декорирайте спалнята в пастелни цветове

След като кварцовият цвят беше избран за нюанс на 2016 г. той заслужено зае доминиращо място в дома. Особено подходящ...

16/07/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...