3 причини да вкарате бледорозово в дома

Романтичният цвят е новото черно  

1844

Вече мина времето, в което бледо розовият цвят се свързваше само с тоалета на бебето или с балетен рецитал. Днес този цвят нахлува с пълна сила в домовете ни и се превръща в новият моден нюанс.

Ако искате да сте в крак с модата, търсите нещо ново и различно, заложете на бледият романтичен цвят. Предлагаме ви няколко  предложения как да го използвате и защо трябва фа заложите на него.

 Блед цвят, но с въздействие

Ако се колебаете каква стена акцент да имате в стаята, но не смеете да експерментирате с ярки тонове, заложете на бледорозовото. Той привлича вниманието, но в същото време омекотява интериора. Бледорозовото се комбинира много добре с медни аксесоари.

Цвят акцент

Заложете на бледорозови аксесоари – стол, възглавница, килим или пердета. Това ще бъде вашият цвят – акцент – не се страхувайте да изпробвате този по – различен нюанс.

Смекчава големите мебели

Както знаете големите мебели в тъмни цветове правят стаята да изглежда претрупана. Ако не може да избегнете закупуване на големи мебели, заложете на такива в блед нюанс като розово, за да отворите пространството. Комбинирайте с контрастни детайли за бляскав ефект. 

Сподели: