За нула време: бърза промяна на спалнята

Само за уикенд може да имате по – свежа и различна стая  

470

Предстои дълъг уикенд, който може да използваме за нещо полезно. Например, за да освежим отегчителния интериор на спалнята. И то за толкова кратко време, че няма и да усетим как сме преобразили стаята като с магическа пръчица.

Не дръжте тези неща в спалнятаВеднага ги преместете!

Ето как.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Декорирайте стените

Уют и комфорт в малката спалняПредставяме ви 6 супер дизайна, които ще трансформират представата ви за удобство

За начало, можете да ги пребоядисате или да сложите тапети. Две ролки и стената – акцент вече е факт. Ако нямате възможност за това - закачете картина, плакати, галерия със снимки….

Пренаредете

Звучи банално, но кога за последен път го направихте? Ако на мястото на стария скрин поставите огледало в цял ръст, спалнята ще се промени до неузнаваемост.

Сменете дръжките на мебелите

Дори един обикновен скрин ще изглежда различно с нови дръжки. Можете да го пребоядисате напълно, ако имате време и желание.

Сложете растение

Вземете пример от скандинавците: сдържаните им интериори изглеждат толкова добре заради изобилието от зелени растения. И ако не сте готови да гледате живо растение, сложете букет.

Почистете от всичко излишно

Ако преосмислите отношението си към неизползваните вещи, обемистите шкафове могат да бъдат заменени с леки конструкции и кошници. Заложете на отворени системи за съхранение.

Сменете текстила

Дизайнерите съветват да смените завесите или килима. Но можете да улесните задачата си  - купете ново бельо или добавете декоративни възглавници.

Използвайте огледала

Визуално разширете пространството, направете го по-ярко и играйте с отражения - всичко това може да се направи дори с едно огледало. А ако има няколко, ефектът ще бъде още по-голям.

 

Добавете светлина

Лампи, фенерчета или светещи гирлянди. Всички те са евтини и ефективни. Или още по-лесно: аранжирайте със свещи из цялата стая и се насладете на уикенда.

Трябва ти място в спалнята? Ето няколко идеиВ спалнята мястото никога не достига
Сподели: