Спални в пастелни цветове

Разнообразете интериора  

538

Пастелните цветове навлязоха трайно с домашния стил през последните години и изглежда тяхната мода няма да отмине скоро. И няма нищо чудно в това. Те са свежи, дават усещане за уют и топлина и са идеални за всеки сезон.

Очарователни кухни в пастелни цветовеЩе се влюбите в тях  

Вместо да залагате на стандартните бежови и сиви тонове в декора на спалнята, с помощта на пастелни цветове ще запазите „безопасна“ цветова схема, но без да се страхувате, че интериорът ще бъде скучен или прекалено монохромен.

 Пастелите са подходящи не само за стените, но и за аксесоарите, за мебелите и таблата на леглото.

Скандинавски всекидневни в пастелни цветовеЗа неподдражаем стил и излъчване

Ето няколко красиви интериора за спалнята в пастелни цветове.

Меката табла е красива и удобна, защото може да се облягате на нея него, докато четете. Но ако спалнята е много малка, по – добре оставете без нея, за да олекотите интериора.

Съхранението

Ако не може да си позволите нови мебели, пребоядисайте стария скрин. Ако изберете цвят, който да съответства на стените, стаята ще изглежда по-голяма.

Избор на лампа

Полилей с много декоративни елементи е подходящ за стая с високи тавани. Ако таваните са 2,5 метра или по-малко, изберете по – семпло тяло или вградени светлини.

 

Не прекалявайте с декора

Ако не искате да закачате картина, огледало във формата на слънце е добра алтернатива на картината. Просто се уверете, че е закачено на правилната височина и не е прекалено малко или голямо.

Пастелните цветове в банята - винаги модерниТе са успокояващи и се харесват на всеки 
Сподели: