Най – лесният начин да озарите спалнята

Добавете жълто в интериора  

444

Лятното време един ден ще свърпи, но това не означава, че трябва да се сбогуваме с него. Желанието за слънце, светлина и топлина не ни напуска, затова правим всичко възможно, за да задържим любимия сезон. И се оказва, че това съвсем не е трудно. С малко промени в интериора на спалнята, може да се радваме на слънчевото настроение и през по – студените месеци. Как ли? Добавете просто малко жълто или цвят горчица към декора и ще усетите разликата веднага.

Няколко идеи за дома в жълто и сивоЖълтото дава прекрасен слънчев ефект, докато сивото го балансира

Тези нюанси не само правят спалнята по-ярка, по – слънчева и свежа, но и сякаш дават доза щастие. Въпреки, че се смята за енергизиращ цвят, не пренебрегвайте ярко жълтото в интериора на тази стая.

И за да ви докажем колко актуален и модерен е той, вижте следващите жизнерадостни дизайна и идеи как да го внесете в интериора.

Идеи за всекидневната в жълто и сивоСлънчевият и неутралният цвят създават неповторима хармония помежду си  

В текстилни изделия

Най-логичният начин да внесем жълто в стаята е чрез текстила.  Жълти възглавници, одеяла, килими и завеси ще освежат интериора и ще направят деня ви по – усмихнат.

Мебели

Нетрадиционни, но изключително впечатляващи, жълтите мебели ще променят стаята. Нощно шкафче, фотьойл, скрин или тапицерия – това е идеална алтернатива за персонализиране на стаята. Комбинирайте с текстилен елемент за повече свежест.

Стена

Стената е най – лесният начин да внесете слънчево настроение в стаята. Изберете само една, която да бъде акцент, повече ще стане прекалено. Ако все пак искате всички стени да са в жълто, изберете по – лек и блед нюанс.

Да декорираме у дома със светло жълтоEкспертите съветват да съчетаваме жълтото с меки пастелни тонове на зелено, бледо синьо или бяло, да експериментираме с шарки и флорални мотиви
Сподели: