Очарователни кухни в пастелни цветове

Ще се влюбите в тях  

2613

Този сезон пастелните цветове са сред най-модерните за декорация на дома, а разнообразието и семплият им вид ги прави перфектното решение за всяка стая – от детската, през банята, до хола и кухнята. С тях ще превърнете всяко помещение в очарователно място, изпълнено с много свежест, настроение и стил.

Пастелната палитра се състои от различни нюанси като светло синьо, нежно розово, бледо жълто, ментово зелено или прасковено. Те не само се комбинират чудесно помежду им, но и са перфектното допълнение към неутрални цветове като бежово или бяло. Ако търсите баланс в стаята пък, съчетайте с тъмните тонове на синьо, кафяво или сиво.

Днес ви предлагаме няколко идеи за обзавеждане на кухнята в пастелни цветове. Заложете на тях в шкафовете, на кухненския гръб, на столовете или дори на пода.

Тези нюанси са доказателство, че ако търсите идеи за нестандартни, но не ексцентрични кухни, ако искате нещо различно, но креативно, спокойно може да изберете пастелните нюанси.

Вариант да внесете колорит е като заложите на цветни уреди. Те са обаче скъпа инвестиция и трябва да сте убедени, че именно това е стилът, който искате да присъства в дома в следващите години.

Вижте няколко предложения за цветни кухни в пастелни цветове: 

 

Сподели: