6 начина да придадем модерна визия на спалнята

Как да постигнете бутиков вид на стаята

3964

Искате ли бутикова спалня, все едно е част от модерен хотел? Предлагаме ви няколко начин, с които да постигнете съвременна и забележителна визия.

Семпъл вид

Заложете на изчистените линии, семпли елементи и декорация. Изберете лъскави повърхности, които да отразяват светлината. Помислете за малки осветителни тела, които да разположите на нощните шкафчета вместо на тежък полилей.

Облечете леглото

Леглото е звездата в една спалня, затова обърнете специално внимание на неговата декорация. Белите чаршафи са класика, но няма да сбъркате ако заложите на такива от сивата гама, например. Не забравяйте възглавниците – най – малко две в горната част на леглото, а защо не и за краката.

Кът за сядане

Не гледайте на спалнята само като на място за спане. Това е стаята, в която може да почивате, да реласкирате, да проверите мейла си, да почетет или да се подготвите преди излизане. Защо тогава да не помислите за малък кът за сядане. Оформете зона по ваш вкус и се насладете на комфорта на спалнята пълноценно.

Не забравяйте изкуството

Картина, интересен принт на стената или скулптура ще добавят стил и излъчване на стаята. Затова не оставяйте стените да са голи и безлични, а потърсете това произведение, което ще подчерате вашата индивидуланост.

Направете съня си пълноценен

Безспорно цветовете влияят на спокойния и релаксиращ сън. Заложете на неутрални цветове, които придават елегантност и стил на стаята. Не забравяйте и прозорците. Изберете за тях завеси, които да са в тон с обзавеждането, но и да предпазват от сутрешните лъчи.

Мебел, което да грабва

Инвестирайте в мебел, която да привлича вниманието, да бъде уникална и запомняща се. Нека тя да бъде фокусния център в стаята. 

Сподели: