5 лесни дизайна за малката спалня

И малката спалня може да бъде много удобна и комфортна

3138

Комфорът е особено важен фактор когато става въпрос за помещението за спане. Но ако имате малка спалня? Дали ще усеете да я обзаведете така, че да се чувстате достатъчно уютно и добре в нея. Предлагаме ви няколко идеи при обзавеждането на малката спалня. Те са лесни за изпълнение, не изискват инвестиция и могат да бъдат приложени във всяка стая.

Увеличете леглото

Това не значи да имате по – голямо легло, а по – скоро да увеличите капацитета му. Мястото отдолу може да събира багаж, а ако бъде в повдигнат вариант помислете за вариант да оформите маък гардероб.

Стол като помощна масичка

Ако нямате място за нощно шкафче, малък стол ще свърши не по- лоша работа. А когато не ви трябва в ролята на помощно шкафче, го използвайте по предназначение – за сядане.

Ниша като табла за леглото

Нишата над леглото може да поеме толкова много вещи. Освен книги там може да подредите принтове, снимки или някаква ваша колекция предмети.

Не пренебрегвайте мансардата

Мансардната стая може да се превърне в уютна малка спалня. Разположете леглото по протежение на дългата стена, заложете на легло с ниска табла и ако имате възможност сложете и малко нощно шкафче.

Лампа с клипс

Ако нямате място за нощна лампа на шкафчето, заложете на такава на стената или закрепена с щипка за таблата на леглото. 

Сподели: