4 стъпки към организирана спалня

С няколко бързи трика ще имате спалнята на мечтите си  

1796

Освен декорация на стаята с любими предмети, е хубаво да се погрижим и за организацията на спалнята. Често ни се случва да оставяме аксесоари или някакви вещи на нощното шкафче, а леглото или креслото ни се превръщат в закачалка, а това води само до едно – хаос.

Ето защо ви предлагаме няколко лесни стъпки, с които ще въведете ред в стаята, ще имате организирано и приветливо помещение.

Приоритет за леглото

Преди да се съсредоточите върху аксесоарите, помислете първо за леглото. Грижете се то да е постлано винаги с чисти чаршафи, не се изкушавайте са ядете там, защото освен трохи, може да си навлечете дори хлебарки. Звучи ужасно, затова просто не го правете!

Използвайте спрей за чаршафи

Така ще освежите чаршафите и ще се радвате на любимия си аромат.

Почистете гардероба

Кога последно подреждахте гардероба? Махнете всичко и прегледайте за излишни неща – ако имате дрехи, които не носите, подарете, ако има такива, които сте забравили, изкарайте напред.

Подредете тоалетката

Проверете за козметика с изтекъл срок. Почистете всички аксесоари, необходими за тоалета ви, подредете бижута, аксесоари. Когато тоалетната масичка е спретната и чиста, ще имате по – лесен достъп до всичко необходимо. 

Сподели: