9 начина да създадете фън шуй спалня

За положителна енергия и добро настроение, следвайте няколко прости трика

4409

Въпреки всички усилия, които полагате, все нещо не стига, за да превърнете стаята в мечтаното място за спокойствие и релакс. Тогава защо не се обърнете към движението фън шуй. С няколко лесни стъпки може да започнете трансформацията на спалнята и да постигнете пътя към хармонията.

Освободете мястото под леглото

Всичко, което сте сложили отдолу спира енергията, затова махнете и най – малкото нещо. Дори и да имате малко жилище, направете го и ще усетите промяната.

Почистете и подредете

Първата стъпка към създаването на спокойна среда е като се уверите, че всичко, което ви заобикаля е чисто и подредено. Направете основно почистване - подредете гардероба, почистете под леглото и се отърве от нещата, които не обичате.

Не живейте с миналото

Ако има неща, които не ви харесват или ви навяват лоши спомени, просто ги махнете. За ваше добро е!

Мислете практично

Всичко около вас достатъчно удобно и широко ли е? Имате ли достатъчно място за ставане, шкафчето на удобна височина ли е? Всичко това е важно за хармонията в стаята.

Не крийте таблата на леглото

Таблата създава усещане за безопасност и ни помага да се чувстват защитени, когато спим.

Не дръжте счупени и поправени неща

Лесно е да пренебрегнем скърцащата врата или да не обръщаме внимание на счупения будилник, но те носят лоша енергия. Поставете си срокове и ги ремонтирайте.

Светлините

Специалисти препоръчват да имаме димер за светлина, за да я контролираме. Изберете крушка с мека светлина, която да ви кара да се чувствате добре.

Без много огледала

Изберете само едно огледало, което да бъде срещу прозореца, защото отразява положителната енергия и светлината.

Не се лишавайте от комфорт

Това е от ключово значение, защото когато се чувствате комфортно, заобиколени сте от удобни и приятни за вас неща, и вие ще сте с положителна нагласа. 

Сподели: