Спрете да пренебрегвате тези места у дома

Спрете да пренебрегвате тези места у дома

Ако смятате, че сте изчерпали всички възможности за съхранение в дома си, помислете отново. Ето някои ключови незабелязани места в цялата къща, които са основни спасители за съхранение. Тези подли кътчета и пролуки ще ви помогнат, когато става въпрос за прибиране на играчки, спортни, кухненски принадлежности и много други.

7 идеи за бърза организация, които трябва да опитате

1. Вече официално е пролет. Отворете вратата, почистете отпред, подредете и организирайте хаоса 2. Организирайте т...

19/12/2022

1. Вътре и зад вратите

Висящите органайзери и куки са чудесни както за вътрешните, така и за задните части на вратите,  особено когато става въпрос за прибиране на почистващи препарати, обувки и други малки, но необходими предмети.

Маса с място за съхранение

За работа в група, за игра или за хранене, тази маса е подходяща за всяко едно от тези неща. Clark Table има триъгълн...

21/03/2016

2. В гардероба или над него

Използвате ли своите гардероби и дрешници до пълния им потенциал? Вероятно не. Много от тях имат два до четири фута допълнително пространство над горния рафт, което е допълнително вертикално пространство.

3. Над тоалетната

Независимо дали банята ви е малка или просто търсите начин да поставите допълнителни неща, не забравяйте да се възползвате максимално от вертикалното пространство над вашата тоалетна.

4. Мебели

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Home Organisation (@organisationobsessed)

Когато търсите допълнителни решения за съхранение, бъдете стратегически по отношение на мебелите, които купувате. Изберете мебели като маси за кафе или пейки със скрити отделения за съхранение, за да държите безпорядъка далеч от погледа.

5. Под леглото

Много легла се предлагат и с вградени чекмеджета за съхранение, които са удобни за прибиране на дрехи извън сезона, спортни принадлежности, допълнителни чаршафи и одеяла.

Ако нямате такива, инвестирайте в кутии с колелца. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...