7 неща от гардеробa, които трябва да изхвърлите веднага

7 неща от гардеробa, които трябва да изхвърлите веднага

Кога за последен път подреждахте гардероба си, за да рационализирате пространството? Ако не си спомняте, значи е време за разчистване.  Според експерти е препоръчително е всяка година да преглеждате гардероба си и да изхвърляте всички неизползвани, стари или нежелани вещи от него. Ето седем предмета, с които трябва да се разделите от гардероба си, според професионални организатори.

5 бързи начина за организация през уикенда

След тежката седмица идва и времето за почивка. Оказва се обаче, че отново трябва да отделим време, за да въведем къщ...

11/06/2016

Дрехи, които вече не носите

Освен ако нямате неограничено място за съхранение, няма смисъл да държите дрехи , които не подхождат на това, което носите днес.

5 идеи за организация на гардероба

Неорганизираният гардероб е доста неприятна гледка особено рано сутрин когато бързаме за работа. А знаете ли как може...

29/06/2016

Това означава, че е време да се разделите с вещи, които или не ви подхождат, или просто не отговарят на ежедневния ви начин на живот, като костюми или блейзъри от предишна професия. Ако се колебаете в размерите и искате да задържите някои от тях, съхранявайте другаде.

Спомени

Може да е изкушаващо да държите тази кутия със стари дневници и пощенски картички в гардероба си, но това не е мястото за такива спомени.

Обемните чанти със сувенири могат да ви разсейват, докато се опитвате да намерите какво да облечете за деня и е много по-лесно да ги поставите на едно централно място като мазе, таван или килер.

Неща, които се нуждаят от поправка

Твърде дълго сте държали тази чанта, която се нуждае от нова каишка, или онези обувки, които се нуждаят от нови връзки. Какъв е смисълът да ги пазите? Ако сте променяли гардероба си няколко пъти и постоянно сте пазили някои от тези артикули, но все още не сте ги носили, време е да ги махнете.

Пликове от химическо чистене

Извадете дрехите си от техните торби за химическо чистене веднага щом ги вземете. Те просто не вършат никаква работа.

Подаръци, които не обичате

Това, че подаръкът идва от любим човек, не означава, че трябва да го държите, ако не отговаря на вашия стил. Трябва да сте заобиколени от неща, които обичате.

Електроника

Ако старата електроника заема място в гардероба ви, време е да вземете мерки. Прегледайте старите си зарядни устройства за телефони, кабели, кабели и лаптопи и се отървете от всички, които вече не използвате.

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...