Как да промените интериора за една седмица без ремонт

Как да промените интериора за една седмица без ремонт

Началото на годината е време да преосмислим живота, себе си, предпочитанията си и, разбира се, всичко, което ни заобикаля всеки ден. Трудно е да решите веднага да направите радикални промени, затова ви съветваме да започнете с малко. Актуализирането на интериора в апартамента е една от най-ефективните и вдъхновяващи стъпки към нов живот. Дори няма нужда да правите ремонт.

Грешки в декора на дома

Свикнали сте да ви показваме последните тенденции в интериорния дизайн и бляскави жилища на звезди. Днес обаче няма ...

16/11/2015

Пренареждане

Можете буквално да погледнете къщата от нов ъгъл с пренареждане на мебелите. Ако сте напълно доволни от сегашния вид  състояние на нещата, можете да размените малки детайли. Например, преместете цвете в саксия, обърнете стола в другата посока. Дори такива малки промени могат да вдъхнат нов живот на познато пространство.

Грешки при декорирането на малък апартамент

Дизайнери обясняват защо е безмислено да играем на сигурно (в никакъв случай бяла боя!), когато декорираме малка стая...

24/12/2015

Текстил

Един от най-лесните начини за промяна на интериора без сериозна намеса е нов текстил. Калъфи за възглавници, завеси, покривки за легла, килими - всичко това влияе върху възприемането на апартамента. Ако решите да промените текстила, вземете нещо различно от старите опции. Погледнете по-отблизо тенденциите на сезона - естествени нюанси, необичайни текстури.

Декор

Друг лесен начин за актуализиране на пространство е промяна на декора. Вази, картини, фигурки и други елементи не само допълват стаите, но и създават настроението на целия дом. Опитайте да замените пейзажи с концептуални колажи или фотографии. Отървете се от цветните гипсови вази в полза на минималистичните - можете да изберете вази с необичайни форми и различни размери. Подредете свещи в естетични свещници из къщата - те също ще се превърнат в декоративни елементи.

Съдове

Не е най-очевидният елемент, но много важен. Дори и да работите в офиса от сутрин до вечер, често виждате чинии. Чаша кафе сутрин, вечеря с чаша вино вечер. Съдовете са домакинските аксесоари, на който не се обръща нужното внимание, но напразно - в много отношения допълва атмосферата на цялата къща. 

Няколко смешни фала в декора на дома

Свикнали сте да ви показваме последните тенденции в интериорния дизайн и бляскави жилища на звезди. Днес обаче няма ...

29/12/2015
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...