Интериор за растеж: как трябва да изглежда вашият апартамент в 40-те и 50-те ви години

Интериор за растеж: как трябва да изглежда вашият апартамент в 40-те и 50-те ви години

В средата на живота жилището ни тряба да отразява нас самите като хора – нашите постижения, вкус, интереси, да бъде създадено така, че да посреща нуждите на семейството ни. След като показахме какво трябва да има едно жилище в 20 – те и 30 – те години на живота ни, сега обръщаме поглед към следващите две декади.

Красиво обзаведена дървена къща

Ако търсите очарователен дизайн и широк дом за вашето семейство, предложенията по-долу са точно за вас. Дървените къщ...

19/03/2016

40 години: апартамент за двойка на средна възраст с деца

По-близо до четиридесетте, като правило, семейството вече има пораснали деца. Понякога дори повече от две или дори три, така че практическите въпроси излизат на преден план. Имате нужда от много, много места за съхранение, в противен случай детските играчки и джаджи ще бъдат разпръснати из целия апартамент. Перално помещение и голяма кухня с достатъчно оборудване, включително съдомиялна машина и микровълнова печка също са абсолютно необходими - от нейната непрекъсната работа зависи „времето в къщата“.

И едно голямо семейство също се нуждае от пълноценна маса за хранене - за семейни вечери или за игра на настолни игри заедно - и голям, мек диван, където можете да се съберете пред телевизора и да гледате семейството.

Как да обзаведем тинейджърската стая

Изборът на перфектния цвят за тинейджърската стая е меко казано трудно. За разлика от останалите места, тинейджърките...

31/03/2016Освен това е изключително важно всеки член на семейството да има лично пространство. Четиридесетгодишните хора се нуждаят от възможността да се оттеглят и да останат сами със себе си. Ето защо често на тази възраст семействата с деца избират възможността да се преместят от градски апартамент в просторна градска къща.

Ако сте на 50+
Животът не стои неподвижен и идва моментът, когато децата са пораснали и са се преместили. Понякога се случва и съпрузите да се разделят. Какво търсите? Живейте за себе си. Не бързайте никъде, не се изкачвайте по кариерната стълбица, а живейте спокойно, наслаждавайки се на всеки ден. Колкото и да е странно, точно по това време мнозина решават най-неочакваните експерименти в интериора.

Ако преди са предпочитали неутрална, безлика среда, сега избират нещо ярко. Ако са живеели в стандартен апартамент дълги години, може да поискат таванско помещение. Психолозите казват, че това е нормално, 50 е същото като 25, само с повече опит. Така че, ако сте над 50 години и изведнъж почувствате неудържимо желание да промените радикално интериора си, не слушайте онези, които ще ви разубедят.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...