Да поканим прохладата и комфорта у дома с Революция на цените на eMAG

На шопинг платформата ни очакват над 30 000 подбрани оферти  

1213

В една от най-популярните кампании на eMAG – РЕВОЛЮЦИЯТА НА ЦЕНИТЕ, – която е активна от 14 до 17 юни включително, е включена специална селекция на широка гама продукти за цялото семейство, дома, градината, както и многобройни предложения на малки и големи електроуреди, лаптопи, телефони, смарт устройва, спорт, мода и други. Всичко, от което се нуждаем, за да се насладим на прохлада и комфорт у дома през горещите летни дни, като избираме от над 30 000 подбрани оферти.

Ето и някои от хитовите продукти с революционни цени, които ни очакват в eMAG.

Когато говорим за идеални условия за релакс, няма как да не започнем от ортопедичния матрак SleepMeby TED Termoflex (160х200 см). Средното му ниво на твърдост, мемори пяната и специалният дизайн осигуряват анатомичен комфорт, както и правилна позиция по време на сън и почивка. Матракът позволява употреба с повдигащ механизъм, за да гледаме любим сериал или да почетем списание максимално удобно. В Революция на цените се предлага за 199,99 лв.

За допълнителна доза релакс можем да разчитаме на топ матрака Sweet Lavender Ted (160х200 см). С него ще се събуждаме истински отпочинали и готови да се насладим на всяко лятно приключение. Освен това може лесно да превърне канапето или дивана в удобно и меко легло, перфектно за посрещане на гости или следобеден сън. А за малките палавници, постилайки го на пода, имаме спокойствието, че ще си играят в сигурна и мека среда. В рамките на кампанията се предлага на цена от 79,99 лв.

 

И, разбира се, нещо за цялото семейство: надуваемият басейн IntexEasySet®,1250 литра, 305 x 76 cм, ще стане любимо място за игра на децата или разхлаждане на родителите. Към него е включена филтрираща помпа, а в сгънато състояние тежи едва 11 кг, така че не заема много място, а освен това е издръжлив и лесен за монтаж. В Революция на цените може да се закупи за 129,99 лв.

 

С инверторния климатик Star-Light ACM-12FOWF няма да ни изненадва нито студа през зимата, нито жегата през лятото. Идеално решение, ако искаме още с отварянето на вратата у дома да е най-приятната за нас температура, тъй като устройството се управлява с удобно мобилно приложение. Климатикът е оборудван с още много допълнителни екстри, осигуряващи по-ниска консумация на енергия и по-добра ефективност. Той се самопочиства, прави автоматична диагностика и работи достатъчно тихо за комфортна работа, забавление или сън. В Революция на цените се предлага за 599,00 лв.

 

Хладилникът с фризер Star-Light CLFV-340F, клас F, има 340 л вместимост, голяма камера и функции за бързо замразяване и охлаждане, с които ще се превърне в незаменим помощник за горещите летни дни, за да можем винаги да имаме свежи продукти и студени напитки. Технологията LowFrost и автоматичната система за размразяване са много удобни, а изчистеният дизайн без проблем ще се впише в обстановката. По време на Революция на цените ще се предлага за 489,99 лв.

 

С революцията на цените освен хилядите оферти получаваме достъп до доказаните предимства за бързо, лесно и сигурно пазаруване в eMAG. Разполагаме с избор измежду различни опции за плащане, включително разсрочено, проследяване на пратката и удобна доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като офертите важат до изчерпване на количествата.

 

 

Сподели: