7 съвета за наематели

7 съвета за наематели
Източник: unsplash.com

Току-що сте се преместили в нов апартамент под наем и се чувствате малко озадачени как трябва да декорирате пространството или пък сте дългогодишен наемател и сте забелязали, че жилището просто не отразява вашия вкус.

21 евтини и лесни декорации за наематели

1. Отворените шкафове са естетически начин да покажете вещите си 2. Подредете цветята с въображение – бъдете кр...

13/03/2016

Закачете дигитално изкуство

Никой дом не е пълноценен без изкуство, но не всеки може инвестира в картини. Затова може да отпечатате дигитални снимки върху текстурирана хартия, за да изглеждат по-автентични, и след това да ги поставите в ефектни рамки. Така домът ви няма да се усеша като хотелска стая, а ще бъде изпълнен с уют и чар.

5 идеи за декора, подходящи за наематели

Ако живеете под наем дълго време, вече знаете за ограниченията, които трябва да имате по отношение на обзавеждане и р...

19/11/2016

Цветя/ зелени растения

Растенията ще променят всяко пространство и ще го превърнат в дом. Ако не може да се грижите за растения, сложете изкуствени. Днес може да намерите видове, които са изключително ефектни и не се различават от истинските.

Разделете се с щорите

Заменете щорите с леки и ефирни бели ленени завеси, те наистина могат да трансформират пространството и да добавят много текстура.

Не забравяйте боята

Ако вашият наемател позволи, експериментирайте с цвета на стената. Изберете драматичен цвят, който да подчертае пространството, направете нещо различно и необичайно.

Сменете крушките

Осветлението в апартамента може просто да изглежда прекалено ярко. Задаването на подходящо осветление ще помогне да внесете топлина във вашето пространство. Подредете лампи, за да запълните празните ъгли и да осветите дома си.

Поставете килим

Килимът незабавно ще направи апартамента под наем по-уютен, но също така ще действа и като шумоизолатор. Изберете пъстър модел, който да бъде акцент в стая с неутрални цветове.

Мислете за пренареждане

Може да отнеме известно време, за да подредите едно пространство под наем, така че да отговаря най-добре на ежедневните ви нужди. Размествайте докато намерите най-добрата за вас организация, която да посреща всички ваши нужди. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...