Darik Digital ще си сътрудничи с Medical News в сферата на здравеопазването

Darik Digital ще си сътрудничи с Medical News в сферата на здравеопазването

Darik Digital ще си сътрудничи с Medical News в сферата на здравеопазването. Двете медии ще си взаимодействат чрез съвместно представяне на най-важните новини от здравния сектор. Дарик Диджитъл АД, обединяваща в портфолиото си darik.bg, dsport.bg, dbr.bg, idei.bg и 9meseca.bg, избра водещата платформа в сферата на медицината и здравеопазването Medical News като източник на информация. 

Medical News е профилирана платформа, създадена с цел да предоставя специализирана медицинска информация, създадена от лекари за лекари, както и да анонсира и отразява всички важни форуми и конгреси в здравния сектор. В последните години медията обогати своето съдържание, надграждайки го с актуални новини, касаещи нормативните промени в здравеопазването, проблемите и успехите в него.

Medical News дава трибуна за гласа както на доказаните авторитети в здравния сектор в България, така и на младите лекари, чиято дума не трябва да бъде подценявана. По този начин платформата се превърна в единствената здравна медия в България, която представя на своята аудитория освен строго медицинско съдържание, така и актуални новини от сферата на здравеопазването, интервюта със специалисти, коментари и анализи по актуални теми от най-важния обществен сектор.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...