6 неща, които не трябва да държите в домашния офис

6 неща, които не трябва да държите в домашния офис

Независимо дали работите дистанционно всеки ден или няколко дни в седмицата, вашият домашен офис е важно пространство. Това не само е зона, която ви позволява да се съсредоточите и увеличите производителността, но е и чудесен начин да отделите домашния живот от работата.

5 модерни идеи за домашен офис

Напоследък става все по – популярна работата от вкъщи. Дали занимания с онлайн проект, писане, рисуване, дизайн...

21/09/2016

Проблемът е, че често сливаме двете неща (без да осъзнаваме), като се заобикаляме с вещи, които не принадлежат на домашния офис. Те често ни разсейват и спират продуктивността и креативноста. Нещо повече, не искате домашният ви офис да се превърне в сметище за ненужни бъркотии или произволни предмети.

Така че, ако искате да създадете по-продуктивно и заредено с енергия работно пространство, избягвайте тези 7 неща.

Идеи за домашен офис

В последните години работата от вкъщи или т.нар. домашен офис става все по – популярна опция за много хора. Дал...

04/03/2020

1. Стари списания или книги

Лесно е да оставим нашите лъскави списания или книги да се трупат на бюрото или набутани върху чекмеджетата. Въпреки това, те често могат да се превърнат в разхвърляна бъркотия и дразнене на очите.
Ако все пак имате малък домашен офис с ограничено място за съхранение, можете също да монтирате на стената плаващи стенни рафтове или шкафове, за да освободите ценно пространство.

2. Картонени кутии

По същия начин, ако имате излишни картонени кутии, те трябва да бъдат махнати от домашния офис. Въпреки че може да изглежда като идеалното място за съхранение на колети или кутии, пълни със стари документи, касови бележки или колекционерски предмети, те също са рана в очите и разсейване.

3. Грешен тип мебели

Ако искате да създадете перфектния домашен офис, не само трябва да инвестирате в едно от най-добрите бюра или най-добре стоящите бюра, но и в правилните мебели. Не забравяйте да поддържате всички мебели пропорционални на размера на стаята, тъй като не искате да натискате огромно бюро или офис стол в малко пространство. Осигурете си удобен и практичен офис стол, тъй като ще прекарате по-голямата част от деня седнали.

4. „Снак зона“

Въпреки че похапването на нашите бюра е неизбежно, избягвайте да ядете или да създавате обособена „зона за закуски“ в домашния си офис. Въпреки че това може да е удобно, мястото на обяда или леките закуски не е в домашния офис.
Всъщност е известно, че обядът на бюрото намалява производителността и също така ви пречи да си вземете подходяща почивка далеч от екрана на компютъра или всяка документация, върху която работите.

5. Игрални устройства

Освен компютър като един от най-добрите лаптопи , в домашния ви офис не трябва да има никакви устройства за игри. Независимо дали е конзола или ръчно устройство, те ще действат като разсейване - насърчавайки ви да завършите любимата си игра, когато се чувствате стресирани!

6. Детски играчки

Ако сте родител, който работи от вкъщи, неизбежно е вашето малко дете да нахлуе през вратата във всеки един момент. И ако случайно имате кошница с любимите им играчки, те вероятно никога няма да си тръгнат!
Не само, че изобилието от играчки може да създаде разхвърляна бъркотия, но също така ще бъде още по-привлекателно за малките деца да влязат и да пречат на работния ви режим.

 

Офисът вече е у дома

Обстоятелствата в последните месеци принудиха все повече хора да работят от дома си. Концепцията за домашен офис обач...

09/06/2020
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...