5 идеи за това как да оптимизирате пространството за съхранение

Повече комфорт у дома

1610

Не всички живеем в големи жилища, където има толкова много пространство, че ще бъде възможно да съхраняваме всичко, от което се нуждаем, и да не превръщаме апартамента в склад на вещи. Но ако съумеете да организирате всичко правилно, ще видите колко много място може да освободите.

23 лесни начина да организирате ежедневието си Познавате ли хора, които винаги са подредени? Сега вижте тези простички и евтини правила, които ще ви помогнат да се справите с чистенето и хаоса

Ето няколко идеи, които може да са ви полезни.

1. Сложете пластмасови органайзери за чекмеджета на бюро

5 бързи начина за организация през уикендаНяколко бързи трика за организация, с които ще може да се възползвате максимално от почивката

Ако имате плитки чекмеджета, със сигурност в тях цари хаос. Но с помощта на обикновени органайзери, бързо ще намерите място за всичко.

2. Пластмасова релса  за съхранение на почистващи продукти под мивката

Като правило съхраняваме някои почистващи продукти под мивката. Но ако ги поставите на релса, ще съберете доста по-голямо количество вещи.

3. Трик за шофьори

В подлакътника на автомобила може да организирате дребни вещи с помощта на тиксо или пришити широки ластици.

4. Просто сгънете торбичките на тънки правоъгълници

Ако имате много торбички, които заемат място, подредете ги като сгънете всяка торба на тънък правоъгълник. Няма да повярвате колко много торбички ще съберете така.

5. Рафт за кафе или чай

Ако обичате да пиете чай или кафе, надали е добра идея да заемете цялата кухненска част с тях. Но ако имате мъничък рафт с размери 20 на 70 сантиметра, ще подредите лесно чаши и аксесоари за приготвянето им.

Идеи за лесна организацияИли как домът ви бъде подреден и спретнат
Сподели: