Оригинални начини за прикриване на кабелите и контактите

Обогатете интериора

1905

Електрическите кабели могат да развалят дори най-скъпия и стилен интериор. Многоцветните жици, преплетени, понякога заплетени или усукани, са много непривлекателни. Но какво да правим с тях? Ето няколко арт проекта, които ще ви дадат идеи.

Как да изберем ключове и контакти5 практични идеи от Шнайдер Електрик за успешен избор 

1. Дървета

 

Да декорираме…ключовете за осветление  Неочакван финиш за стаята  

С малко талант можете да създадете картина от електрически кабел. За да направите това, ще ви трябват скоби за окабеляване, с които да фиксирате кабела към стената. Този метод не само ще решите проблема със скриването на кабела, но и ще украсите празна неравна стена.

2. Мегаполис

 

3. Електроарт

 

4. Класически стил

 

5. Източна архитектура

 

6. Цветен акцент

 

Ако кабелът се откроява с ярък  цвят, може да се използва като акцент. Помислете и за няколко аксесоари, които да съответстват на него. В кухнята това могат да бъдат чинии или чаши, в хола - ваза, а в спалнята - декоративна възглавница.

7. Стикери

Ако няма желание да се измисли нещо и кабелът дразни с присъствието си, тогава виниловите стикери ще дойдат на помощ, които лесно се закрепват към стената. Сюжетът трябва да бъде избран въз основа на стила на интериора и художествените предпочитания.

8. Клонка

 

9. Скрийте в улей

 

10. Домашен любимец за всеки вкус

 

11. Като в художествена галерия

 

12. Това нос ли е?

 

13. Вълшебна врата

 

14. Къщичка на мишка

15 начина да скриете кабелите у домаВсички обичаме технологиите в дома си, но мразим кълбото от кабели, с което вървят те
Сподели: