5 антитенденции в интериора

5  антитенденции в интериора

Светът на дизайна се отървава от обемисти мебели, тежки завеси, евтини имитации на естествени материали, отстъпвайки място на прости и практични неща. Животът става по-лесен, а домът ни по-удобен. Но все пак има още неща, които не трябва да има в домовете. Ето няколко от тях:

Модерно жилище от 44 кв. м

Тази модерна гарсониера се намира в стара къща на 100 години в Антверп, Белгия. Интериорът е на Каролин Ван Ранст. П...

01/01/2016

Точково осветление на тавана

Безлики и "пластмасови" изглеждат светодиоди, вградени около периметъра на тавана. Те са за офисите, а не във вашия дом. По принцип те и не могат да осигурят необходимото количество светлина.

Цели стени фототапети и фрески

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Modern Interior Designs (@modern.interiors)

Всички помним крещящи интериори с ярки цветове в художествена живопис или фототапет. Дизайнерите позволяват само отделни моно елементи и шарки в успокояващи цветове да „живеят“ в интериора -  флорални или геометрични щампи, текстурирани и стереоскопични 3D платна, декоративни панели с фрезоване.

Тухла по стените

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Modern Interior Designs (@modern.interiors)

Тежкото таванско помещение от миналите сезони промени характера си от брутално-мрачен до изтънчен-индустриален. Новите стени изглеждат много по-интересно в архитектурен бетон и керамика. Като цяло индустриалното пространство стана по-цивилизовано и по-богато по отношение на избора на довършителни материали.

Масивни завеси със сложна драперия

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Interior Design (@zenqinteriors)

Отдавна е дошло времето да се разделим с голямата любов на класическия интериор - масивните завеси. За защита от слънчева светлина са подходящи леки естествени тъкани, които дори при печат не контрастират, поддържайки избрания стил.

Тежки мебели

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bellissima Casa by S & L (@bellissimacasabysandl)

Фини, изтънчени, леки, в светли цветове. Това са мебелите на бъдещето. Забравете за гигантските модели, които не може да поместите. 

Идеи за създаване на модерна спалня

Да има модерна спалня е мечта за всеки. И ако вие сте в процес на създавана на вашата най-добрите материали, които мо...

05/04/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...