Знаете ли че може да направите това със спрей –боя?

Знаете ли че може да направите това със спрей –боя?

Колко често се сещаме да използваме спрей – боя? Обикновено ако трябва да пооправим някоя изтъркана мебел или да оцветим нещо. С огромното разнообразие на цветове с нея лесно може да надградите някой ваш проект или да трансформирате на пръв поглед непотребните вещи. И ако досега само подминавахте щанда с бои в магазина, вижте няколко вдъхновяващи идеи, които ще ви накарат да се отбиете там.

По – различен кош

Старият и скучен кош лесно ще придобие напълно нова визия ако го боядисате със спрей боя. Сложете тиксо и оцветете част от него по желание, а за по – интересен ефект използвайте различни нюанси.

Дизайнерски стол

Дайте втори шанс на стария стол като го боядисате с помощта на шаблон. Залепете фигура по желание, след което облепете краката и частите, които не искате да боядисвате. Напръскайте, изчакайте да изсъхне и направете втори слой. Гланцирайте и махнете шаблона.

Пълна промяна на лампата

Можете ли да повярвате, че тази лампа беше един вехт и скучен аксесоар? С помощта на зелена  златиста спрей боя тя придобива напълно нова визия. За по – добър резултат, използвайте шаблон за точките на абажура и тиксо за по – ясно очертана граница на основата.

Завесите говорят

Няма нищо по – хубаво от уникални дизайнерски завеси. Да, но не всеки може да си ги позволи. Тогава купете по – евтини и ги оцветете с помощта на спрей боя по свой собствен вкус.

Сбогом на скучните бурканчета

Добавете цвят в кухнята като боядисате капачките на обикновените бурканчета за съхранение със спрей боя в различни цветове.

И метлата може да бъде весела

Кой казва, че метлата трябва да бъде обикновена и грозна, само защото седи в ъгъла? Оцветете дръжката й и я превърнете в част от декора.

 

 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...