В търсене на точния майстор за ремонт на дома: мисията възможна

Да обновим дома си само с няколко клика във VsichkiUslugi.bg

3336

Човек, колкото и добре да живее, в даден момент трябва да направи ремонт у дома. А често той се превръща и в истински кошмар за семейството. Обикновено, когато стане въпрос за ремонт и за нуждата от професионална ръка всички познати и приятели се надпрeварват да ни препоръчват някой много добър майстор, който ще свърши перфектно работата. Ние се доверяваме на приятелската препоръка, но в крайна сметка резултатът е незадоволителен, а това, което остава след него (или след тях) е бъркотия, недовършена, а често и некачествена работа, главоболия и скъсани нерви, и не на последно място, допълнителни разходи. Така препоръчаният ефективен майстор се оказва кошмар за домашния ремонт.

И ако доскоро мислехме, че дисциплинирани майстори, които работят качествено, свършват си работата в срок, е само мечта, то грешите. А най- хубавото е, че самите вие може да си изберете такъв във VsichkiUslugi.bg, като преди това сте прочели мнения и препоръки (или забележки) на хора, работили с него. Естествено е, ако няколко човека са изказали положително мнение за свършена работа и са останали доволни, и при вас крайният резултат да е точно такъв, какъвто очаквате.

И най- хубавото е, че запитването и подборът на майстори се извършва онлайн, т.е . от вашия компютър докато седите удобно в къщи. Необходимо е да следвате няколко лесни стъпки и само в рамките на няколко часа ще имате оферти за услугата, която искате да бъде извършена във вашия дом –  окабеляване, боядисване, смяна на дограма, обзавеждане, интериорен дизайн или дори почистване.

Всичко, което трябва да направите е да влезете в сайта vsichkiuslugi.bg, да направите вашето запиване за услугата, която ви е необходими, като изберете във формата на запитването спецификите на търсената от вас услуга. Изпращате заявката и избирате начин, по който бихте искали да получите уведомление за офертата за ремонта – e-mail, SMS или с телефонно обаждане. След като получите офертите във вашия профил във VsichkiUslugi.bg, имате възможност да ги сравните, да прочетете рецензии от други клиенти и да осъществите контакт с избрания от вас майстор. Сайтът е разработен така, че да бъде изключително гъвкав и лесен за ползване от потребителите.

Така, избирайки един или няколко майстори, може да започнете своя ремонт. За начало е хубаво самите вие да имате план как трябва да протече – имате ли интериорен проект (ако не, потърсете услугата „Интериорен дизайнер“), харесахте ли цветове, ще сменяте ли мебелите  или подовата настилка, налага  ли се преместване или смяна на тръби?

С помощта на vsichkiuslugi.bg ще намерите решение за ремонта от тавана до пода и то само с няколко клика с мишката. Намерете вашия истински майстор онлайн и се насладете на ремонтиран и чист дом бързо и без излишни нерви и разходи.

Ето и няколко кратки напътствия за успешен и ефектен ремонт у дома:

  1. Определете бюджет – така ще знаете приблизително дали ще може да изпълните ремонт на цялата къща или само на част от него. Имайте предвид, че често планираната сума не е достатъчна и в крайна сметка да се окаже, че трябва да платите два пъти повече.
  2. Времетраене на ремонта – започвайки ремонта,  уговорете с майстора времевия диапзон, в който трябва да протече – седмица, месец. И тук, както и при парите, планираното обикновено е в повече, но ако имате добър майстор и няма извънредни сутиации, той ще може да се вмести.
  3. Определете точно какво трябва да се направи – уговорете с майстора какво очаквате той да свърши и дали е в неговата компетенция. Често някои майстори твърдят, че могат да свършат едва ли не всичко – от боядисване до електроуслуги, но ако не сте сигурни в компетенциите му, не рискувайте, а се доверете на професионалисти.
  4. Не бързайте – ако нямате търпение да се нанесете, а стените трябва все още да съхнат, няма как да ускорите процеса. Бъдете търпеливи, съобразявайте се с технологичното време за дейностите и крайният резултат няма да ви изненада.

 Ако всичко това влиза в плановете ви за мечтан ремонт на дома – потърсете вашите майстори  във VsichkiUslugi.bg.

 

Сподели: