Промяната на няколко стаи

Трансформации, които впечатляват

436

Прекалено фокусиране, което пречи на човек да погледне дома си отстрани. Желание за покупка на нови мебели, без да има нужда от тях. Или подреждане на прекалено много вещи, което води до усещане за хаос и безредие. Това са част от грешките, които хората допускат при ремонт на дома си. 

Човек има естественото желание да запълним дома си с вещи и така не създава онзи положителен баланс, към който трябва да се стремим. Затова, когато ремонтирате или променят една стая, опитайте се да избягвате да купувате нови неща, за да запълните пространство – поправете нещата, които имате, махнете тези, които вече нямат смисъл, и се опитайте да създадете семпло пространство, лишено от кич и ненужни неща.

Вижте няколко Преди и След проекта, които показват как с малко неща се постига голяма промяна.

Кът за закуска

Тази стая беше тъмна и претъпкана с готварски принадлежности, което заема много място. Трансформация на шкафа и открито рафтове, нов полилей и повече светлина преобразяват пространството.

Банята

Боята играе основна роля в превръщането на това пространство от мрачно и скучно в нежно, ярко и блестящо. Така, без да се налага покупка на нови мебели банята има съвсем нова визия.

Всекидневна

Не се страхувайте от цветовете. На първо място се съобразете с основната функция, която помещението ще изпълнява. В случая е парти зона, което определя ярките нюасни.

Многофункционална стая.

Преди реконструкцията това пространство е толкова тъмно, че никой не иска да прекарва много време там. След промяната обаче тази стая има съвсем ново усещане и се превръща в любима на цялото семейство.

Спалня

За да засили драматизма в преди скучната и мрачна стая, Мари боядисва стените в тъмно и пренася цвета върху първия слой на тавана. Така се създава усещане за височина и интересна визия на цялата стая.

Кухня

Ето отново пример за силата на боята. Без да променя почти нищо, Мари придава напълно нов облик на скучната кафява кухня.

Трапезарията

Тапетите отново са на мода и има защо. В този случай е използван персонализиран ръчно рисуван тапет, което създава изключителен артистизъм и грация на стаята.

Сподели: