Oрганизационни трикове, заимствани от дизайнерите

За елегантен и стилен дом

6440

Да бъде домът ви стилен и организиран не означава непременно дизайнерски мебели и вещи или последен клас уреди. Понякога само малко повече организация или правилна подредба могат да бъдат ключа към перфектния уютен и приветлив дом. Вижте какви съвети дават 7 дизайнера за преобразяване на жилището.

Нека кухнята да бъде място за прекарване времето със семейството, а не само за готвене, за хранене и за домакинска работа. Оформете кът, в който да разговаряте, да се забавлявате и да прекарвате повече моменти заедно.

Подреждайте. Бъркотията и разхвърляния дом могат да направят и най-скъпия дом да изглежда потискащо. Затова се уверете, че всяко нещо във всяка стая си е на мястото.

Добавете нещо красиво, което харесвате. Това може да е мебел, аксесоар, красив сервиз, в който да поднасяте вечерята. Това ще добави естетика и ще придаде индивидуалност на дома ви.

Създайте си удобство. Нека всяко нещо, което използвате често да бъде на удобно и лесно достъпно място. Така значително ще улесните ежедневието си.

Декоративни кошници или кошове за съхранение в кухнята или спалнята вършат чудеса. В тях може да държите всички онези малки неща, които обикновено създават бъркотия. Така те ще бъдат умело прикрити, а стаята – чиста и подредена.

Заложете на големи мебели, по – малко на брой, отколкото на много и малки по размер. Така чистенето ще бъде много по - лесно и ефективно. 

Сподели: