9 направи си сам идеи за рециклиране

Вдъхновете се от тези предложения за всеки стил и вкус  

3437

Винтидж вази

Обикновените бурканчета могат лесно да се превърнат в чудесна винтидж декорация само с помощта на дантела или канап. Прикрепете с помощта на лепило към бурканчето и сложете сезонни цветя.

Покажете пакетчетата от семена

Интересни и необичайни картини ще имате ако сложите в рамки пакетчета от семена. Те са чудесно допълнение към кухня във винтидж стил.

Стил на рафтовете

Придайте стил на рафтовете с помощта на панделка или лента, която да прикрепите по ръба на шкафа.

Променете стълбите

Залепете на стълбите различни тапети в пастелни цветове. Така ще добавите много свежест и настроение в коридора и ще придадете различно излъчване на помещението.

Закачете кърпите

Интересен и различен начин да закачите кърпите е като ги аранжирате на цветна закачалка. Сложете кърпи за ръце и за съдове, а за повече свежест добавете клонче билка, като розмарин, например.

Новата стара лампа

С помощта на интересен плат може да промените до неузнаваемост старата лапма. Боядисайте основата за по – интересен ефект.

 Декорирайте с канап и кърпи

Чудесен начин да покажете любимите си кърпи е като декорирате с тях. Закачете ги с дървени щипки на канап и ще имате интересна и различна украса.

Плат в рамки

Искате да освежите скучните стени. Не е нужно да купувате картини. Сложете в рамки красиви парчета плат и ефектът ще бъде забележителен. 

Нов живот за старите съдове

Имате спукани чайник, джезве или чаши? Не ги изхвърляйте. В тях може да посадите цвете или зелено растение. Така ще имате уникална саксия и ще намерите повторна употреба на съдовете.

 

Сподели: