Организационни идеи за всяка стая в дома

Подредете коридора

2154

Независимо дали я обичате или мразите, организацията е от изключително значение за цялостния вид на дома. Понякога обаче идеите ни се изчерпват и колкото и да се стараем, не успяваме да поддържаме ред.

Ето защо подбрахме за вас няколко организационни идеи за всяка стая в дома, които ще ви представим в продължение на няколко статии. Повечето от тях може да направите сами, за други ще ви е необходима професионална помощта, а за реализацията на трети ще може да се възползвате от продукти, мебели и аксесоари, които са налични в магазина.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

Започваме с коридора.

Стълба – рафт е чудесно място, на което да подредите обувките

Рафт по протежение на стълбите събира много багаж и е удобен за всеки член на семейството

Скрийте ключовете – най-добре е те да стоят до вратата, но понякога е по – добре да ги скриете. Зад картината е чудесно място.

Нямате място за пощата? С подобна малка кошничка, монтирана на стената ще намерите решение.

Голяма табла с малки дренажни камъчета е решение за мръсните обувки. Така ще спестите и допълнително почистване.

Ако нямате достатъчно място в коридора и тесен шкаф би свършил чудесна работа. Подредете отгоре дребни аксесоари и вещи.

Кукички – искате нещо изчистено, семпло и модерно? Вижте тези кукички, на които може да закачете всякакви неща и ще придадете интересен вид на помещението.

Гигантски календар – перфектен ако имате малки деца и трябва да правите график. Така лесно ще организирате дневния ред на всички у дома.

Решение и за най- малкия коридор – сгъваема пейка и метална релса са решение за това малко пространство.

Място за чадърите – за да си спестите капките вода по пода, помислете за подобна висока кофа, в която да слагате чадърите когато се прибирате в дъждовен ден.

 

Сподели: