Оргахим пуска на пазара изцяло обновената продуктова линия Spirit

Портфолиото на марката включва висококачествени продукти за интериор, насочен...

905

В  началото на активния сезон Оргахим пуска на пазара изцяло обновена премиална продуктова линия под бранда Spirit. Портфолиото на марката включва висококачествени продукти за интериор, насочени към потребители с високи изисквания за качество и за издръжливост на покритията и цветовете.

За да се отговори на тези изисквания, са използвани специализирани дисперсии и добавки от водещи доставчици на суровини в световен мащаб. Разработката на продуктите отне на компанията около година, като в процеса боите бяха тествани многократно от професионалисти в боядисването. 

Асортиментът на Spirit включва:

Spirit Impeccable White– висококачествена интериорна боя с безупречна белота и покривност

Бази за тониране Spirit
White Tint Base – за тониране на светли, пастелни цветове.

Matte: до 3 пъти по-висока устойчивост на триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; прикрива малки повърхностни дефекти; високо съдържание на титанов диоксид

Satin: до 7 пъти по-висока устойчивост на триене триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; позволява по-често почистване; високо съдържание на титанов диоксид

Semitransparent Tint Base – за тониране на средно наситени цветове

Matte: Висока покривна способност; прикрива малки повърхностни дефекти;

Satin: Висока покривна способност; позволява по-често почистване

Transparent Tint Base – за тониране на тъмни, наситени цветове

Matte: Прикрива малки повърхностни дефекти; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете

Satin: Позволява по-често почистване; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете

Spirit Primer - Полага се преди нанасяне на транспарентни бази за тониране. Намалява разхода на боя. Осигурява точност и равномерност на цвета

Spirit Protect Lacquer – безцветен защитен лак за интериорни стени. Предпазва от замърсявания в дълбочина. Придава сатенен блясък на повърхностите.

В духа на името си брандът избра и своята стартова мисия – да спонсорира първата българска експедиция, покорила един от най-трудните върхове в алпинизма – Серо Торе в Патагония. Екипът, развял за първи път българското знаме на финала на този легендарен маршрут е подпомогнат от SPIRIT и ще помага, за да стигне историята за българския дух до повече хора.

Въпреки височината си от едва 3128 м, се смята за един от предизвикателните върхове заради техническата си сложност, суровия климат и ледената му шапка, оформена от постоянните силни ветрове в южна Патагония. Скоростта на ветровете редовно достига до над 200 км/ч. На връх Йордановден върхът бе покорен на 6 януари в 16 ч. местно време от алпинистите Мартин Маровски и Виктор Варошкин.

За повече любопитни данни около експедицията вижте инфографиката. 

Сподели: