Може ли домашният офис да бъде вдъхновяващ оазис?

Може ли домашният офис да бъде вдъхновяващ оазис?
Източник: unsplash.com

В последните години все повече хора работят от вкъщи. Затова създаването на уютен домашен офис е повече от важно. Дори да е малко импровизирано пространство или просто ъгъл до прозореца с маса и стол, важно е да се създаде атмосфера, която да стимулира творчеството и да насърчава работата.

Как да планираме домашния офис

В последната година работата от дома стана нещо съвсем нормално. И пред много хора се появи предизвикателството да ор...

16/08/2021

Вижте няколко съвета за създаване на уютно офис пространство.

Помислете за качеството на въздуха

5 модерни идеи за домашен офис

Напоследък става все по – популярна работата от вкъщи. Дали занимания с онлайн проект, писане, рисуване, дизайн...

21/09/2016

Качеството на въздуха и източниците на естествена светлина са особено важни. Лесно може да подобрите качеството на въздуха с помощта на растения като английски бръшлян, алое вера и хризантеми.

Осигурете си удобен стол

Ако досега не сте сменили стола, време е да го направите. Удобният стол прави всичко различно. Изберете според предпочитанията си – с колелца, с подлакътници, с висока облегалка. Изпробвайте няколко модела и изберете най-добрия за вас.

И удобно бюро

Масата в кухнята не е бюро. МОже да е удобна, но когато говорим за офис, помислете за бюро, в което да държите документи, папки и което да има система за съхранение.

Подредете снимки за вдъхновение

Когато става въпрос за работа от вкъщи, организацията е от ключово значение. Освен това поддържането на красиво работно пространство, в което се чувствате добре, е много важно. Изкуство, картини, забавни рамки, цветни вази, моливи и т.н. ще добавят щипка лукс към вашето местенце.

Цветовете около нас

Успокояващият цвят на стената насърчава фокуса и облекчава стреса. Нюансите на синьото и зеленото са чудесен избор за работно пространство. 

Подредете 

Има хора, които просто не могат да работят, ако около тях цари хаос, и това не е случайно. Ако подредите и систематизирате документи, ще разберете колко по-лесна и лека е работата така. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...