Малки домове с големи идеи

 Прости, но ефикасни идеи при обзавеждането  

2170

Имате малък дом. От етажерките за съхранение до огледалата има толкова много начини да направите пространството визуално по – голямо. Ето и някои идеи, вдъхновени от малки, но красиви домове

1. Магията на огледалата

tesy.bg


Огледалата разпръскват светлината в цялата стая и така помещението изглежда по  голямо. Вижте тази идея за стена с винтидж огледала – идейно и хитро хрумване.

2. Махнете завесите


Красивите завеси могат да променят облика на стаята, но според цвета, модела и  дължината могат да блокират светтлината или да направят помещението да изглежда по – малко. Затова експерти съветват са заложите на щори, особено когато имате малки или малко на брой прозорци. Ditch the curtains

3. Двойно предназначение

Мислете умно когато обзавеждате дома си и избирайте мебели с двойна функция. Kато този стелаж, който се използва и като помощна масичка.

4. Цветове от класа


Малките пространства изглеждат по – приветливо ако са боядисани в пастелни и светли тонове. Вижте например тази стая, за която собствениците са заложили на сиво – синята гама.

5. Съхранение  

Мислете прагматичнокогато планирате местата за съхранение. Пример за оптмизация на пространството е тази детска стая, в която играчките се съхраняват в кошове, вдигнати високо, за да се овободи мястото на пода.

6. Място за сядане до прозореца

Мятото под прозореца е идеално, за да оформите кът за почивка или четене. 

Сподели: