Лесни идеи за декориране на апартамента под наем

Придайте индивидуалност и стил

1342

Да направите едно малко пространство уютно, може да бъде трудно, особено когато възможностите за декорация са ограничени от правилата за наем и желанията на наемодателите. Ако живеете в апартамент, студио или таванско помещение под наем, все още можете да суздадере свое лично пространство с няколко идеи за дизайн. Ето няколко предложения за декорация на апартаменти, които ще ви вдъхновят да внесете стил и индивидуалност.

Под наем в къщите на звездитеДомовете на Стивън Спилбърг, Дензъл Уошингтън, Памела Андерсън се дават под наем

Сложете плаващи рафтове

Така може да покажете колекция от декоративни предмети и спомени във вашия апартамент. Основните рафтове, разположени шахматно придават уникален външен вид, служат като здрава основа за въртящи се дисплеи. Рафтове за дърво или метал ще вървят с почти всичко.

Да живееш под наем в контейнерДа, възможно е!

Раменете местата на мебелите

Ако имате възможност, донесете мебели, които обичате и които говорят за вас. Във всяка стая изберете изявление такива, които да се превърнат във фокусна точка.

Актуализирайте коридора

Ако в апартамента няма определен вход,  може да направите такъв с няколко монтирани на стената куки или стилна закачалка. Добавете пейка с кошове за аксесоари и ще имате уникален и различен коридор.

Увеличете кухнята

Апартаментите под наем са известни с това, че имат малки кухни. Възползвайте се от всеки сантиметър като увеличите максимално вертикалното пространство. Ако имате отворени рафтове, сложете няколко купички на всеки рафт, подреждайки сходни предмети заедно. Използвайте горните рафтове за по-малко използвани предмети, до които не е нужно да имате достъп толкова често.

 

Актуализирайте банята

Банята не трябва да бъде скучна. Сложете аксесоари в един стил, добавете кърпи, които кореспондират с цвета на плочките и ще видите как всичко ще се промени.

Луксозна спалня

Внесете малко лукс в спалнята с няколко драперии на стената. Това е чудесен начин да придадете на пространството индивидуалност и чар. Това също така създава илюзията, че зад пердетата има скрити прозорци, а не просто празни стени.

Фокусната точка

Превърнете телевизионната стена във фокусна точка в апартамента. Направете интересен кът около телевизора, като го рамкирате и обградите с картини.

Заимствайте от малките жилища

Заимствайте идеи от интелигентните апартаменти, за да направите и вашето жилище да изглежда по-уютно. Придържайте се към последователна цветова палитра от кухнята до спалнята. По същия начин повторете покритията и материалите, за да създадете обединен външен вид. С килими може да създадете визуални граници между зоните.

 

5 идеи за декора, подходящи за наемателиНяколко идеи за повече уют  
Сподели: