Eто какво да да разчистите преди есента, без да се замисляте

Eто какво да да разчистите преди есента, без да се замисляте

Новият сезон носи идеалната възможност да започнете на чисто, независимо дали това означава да внесете нов навик или да организирате дома си. Последното обаче може да бъде доста обезсърчителен процес, ако не знаете откъде да започнете. Ето защо ви даваме няколко идеи за бързо и кестрмено разчистване. Какво да махнете, без да се замисляте.

23 лесни начина да организирате ежедневието си

1. Съберете чантите и опаковкитеИзползвайте поставката за списания в кухнята, за да наредите в нея пликове за сандвич...

05/03/2016

Зимни дрехи

Ако сте от типа, който съхранява дрехи извън сезона, сега е чудесен момент да направите размяната. Пуловерите, зимните аксесоари и ботушите могат да заемат много място в гардероба, така че докато разменяте дрехите, изхвърлете всичко, което вече не използвате.

Как да постигнем по – добра организация в дома с помощта на магнитите

Магнитите могат да бъдат наистина полезни в ежедневната организация у дома. Доказателство за това са следващите ни пр...

17/06/2016

 
Снимка: unsplash.com

Сезонен декор

Считайте сезона преди есента за затишие преди буря. Лудостта на празниците все още не е настъпила, така че е време да се възползваме от възможността за премахване на бъркотията. Изхвтрлете всичко ненужно и оставете само това, което реално използвате.

Съдове и консумативи за печене

Започва сезонът на печивата, затова направете работата по-приятна и организирана. Махнете ненужните артикули и запазете само тези, които ползвате реално. Махнете и продукти с изтекъл срок на годност и да се запасете с такива, които знаете, че ще ви трябват.


Снимка: unsplash.com

 Зони за съхранение

Независимо дали става дума за гараж, таван или мазе, организирането на килера преди началото на есенния сезон може да ви помогне да направите равносметка на празнични артикули, аксесоари, дрехи…Изберете кои са ви необходими, а останалите дарете.

Семейно пространство

Ако имате семейна стая, сега е моментът да бъде организирана така, че да е удобна за всички в семейството. Отделете място за учене, за хоби, за семейни вечери или игри. Правете всичко това заедно, въвлечете семейството, така организацията и поддръжката след това ще бъдат по-лесни. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...