Бюджетни идеи за дизайнерски дом

Предложения, споделени от топ инфлуенсъри  

584

Хубавото в интериорния дизайн е, че трансформирането на пространството не трябва да струва цяло състояние, стига да знаете какво правите. Просто трябва да се доверите на експертите. И сега, може би, повечето ще кажат – Да, но и това струва пари! Така е, няма спор, но не винаги интериорният дизайнер или архитектурното бюро могат да помогнат за красивия вид на дома ни.

Дилеми в дизайна, които срещате когато имате съквартирант…..и как да ги решите 

Ето защо от The Spruce се обръщат към топ инфлуенсъри, известни с техните креативни решение и забележителни проекти, които споделят своите бюджетни съвети и трикове за промяна на заобикалящата ви среда, без да харчат всичките си спестявания или да правите компромис с вкуса си.

Инвестирайте в калъфки за възглавници

25+ идейни дизайнерски маси и столовеУникални предложение за почивка, работа или приятелско събиране

Много хора не осъзнават, че когато купуват декоративни възглавници, те могат да ги променят според вкуса, настроението или сезона. Просто купете комплект висококачествени калъфки. В онлайн магазините дори може да намерите дизайнерски предложения, които няма да ви струват куп пари.

Обикаляйте редовно битпазарите

На тях може да намерите истински съкровища, каквито няма да срещнете в нито един дизайнерски магазин. Но не мислете, че с едно обикаляне ще намерите „находката на живота си“. Затова бъдете постоянни и не спирайте да търсите.

Силата на боята

Боядисването е най-лесният начин да промените едно място. На стените, по пода, на тавана. боята заличава и най – грозните стени, дава настроение и освежава.

Зеленото е на мода

Слагането на растения в една стая я прави незабавно жива, свежа и отворена. Инвестирайте в голямо цвете или аранжирайте с малки и кокетни саксии – въпрос на личен избор.

 

Нека бъде светлина

Осветлението е бижуто в една стая. Изберете нещо ярко, запомнящо се, различно. Това променя.

 

Занаятчийски продукти

Ръчно направените и дизайнерски продукти обикновено са доста скъпи, но защо не опитате сами да си направите? В Pinterest може да намерите безброй идеи – от боядисване на скрина, през промяна на завесите, до нов абажур за лампата.

Винтидж

Нужна е само една винтидж мебел, за да трансформирате пространството. Без значение дали изберете гардероб, скрин, шкаф, библиотека или столове, в комбинация с модерните мебели, стаята ще придобие напълно нов вид.

Рециклирайте

Работете с това, което вече имате! Вместо да купите нови столове, може би ще можете да боядисате тези, които имате в нов, свеж цвят. Има много неща, които са лесни за промяна, просто ги погледнете от друг ъгъл.

Разчистете

Може да звучи клиширано, но няма нищо по – хубаво от един чист и минималистичен дом. Отървете се от всички малки вещи, сувенири и ненужни книги и списания. Оставете няколко неща, които ви зареждат и носят хубави спомени.

Изкуство

Не всеки може да се радва на красива и скъпа картина в хола си, но и не всеки има таланта да направи от дигитално пано интересен акцент. Изберете някаква картина – принт и помолете да я рамкират. Ефектът ще бъде е забележителен.

Мултифункционален дизайнерски фотьойл с леглоИзключително удобна и функционална мебел, подходяща за всеки дом
Сподели: