Алкови и ниши: 5 дизайнерски идеи

Алкови и ниши: 5 дизайнерски идеи

Ако имате ниша някъде у дома, не я пренебрегвайте, а се възполвайте от потенциала, който може да даде на дома ви. Ето пет идеи за това как да проектираме ниша, като използваме всеки сантиметър от използваемата площ

Зона за вечеря

Създайте уютна зона за хранене, като сложите маса и няколко стола в нишата. За да направите трапезарията да се откроява от общия фон, украсете стената с тапет с принт, релефни панели или използвайте мебели, които съответстват на цветовата схема на целия интериор.

13 идеи за ниша в стената

Често се оплакваме, че нямаме достатъчно място за етажерки или секция у дома. мечатем си за място, на което да подред...

16/12/2016

 

Легло

Легло в ниша е стилно решение, което е идеално за малки пространства и студия. Зоната за спане, скрита от любопитни очи, ще създаде ефекта на уютен кът, в който може да се отпуснете след работен ден.

 

Кухня

Кухненските ниши могат да се използват за съхранение, като се поставят шкафове и рафтове за прибори. Можете също така да оградите ниша с бар плот, който ще подчертае площта на кухнята и ще се превърне в допълнителна работна повърхност.

 

Домашен офис

Нишата е чудесна да се организира малко работно пространство. Между стените може да се постави бюро, а над него са рафтове и шкафове за книги и дребни предмети. За да не привличате вниманието на домашния си офис, украсете го с цвета на стените.

 

Хол

За да създадете уютен хол, поставете дивана в ниша. Допълнете го с разнообразни възглавници и одеяла, изработени от различни материали. Добавете меки фотьойли, в които можете удобно да седнете с любимата си книга.

 

Кухня, вградена в ниша

  Aко живеете в малко жилище, знаете колко е важно да имате ефективно оформления и прагматичен поглед върху изп...

21/05/2021
За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...