8 съставки за щастлив дом

Вижте кои са ключовите компоненти за щастлив дом  

7263

Създаването на щастлив дом, който е топъл, приветлив и пълен с индивидуалност не е трудна задача. Щастливите домове имат някои общи неща. Ето ги и тях..

Домашен любимец

Независимо дали сте любител на котките или кучетата, любимецът в дома е лекарство срещу самота и депресия, учат децата на отговорност. Те дават усещане за живот в дома, евтини са и са забавни.

Хитри мебели за съхранение

Багаж. Това е кошмарът за всеки дом. Няма как да живеете в спокойна и релаксираща атмосфера ако всяка стая е разхвърляна. Затова инвестирайте в стелажи, етажерки, мебели за съхранение, планирайте шкафовете за съхранение в кухнята.

Зелени растения

Нещо не е наред с мебелите. Абажурите са прекрасни, възглавниците са идеални. Но нещо липсва. Добавете растение – може да е саксийно или свежи цветя, но всяко едно от тях ще внесе живот в дома ви.

Удобен диван

Вие сте си у дома, а не в чакалнята на лекарския кабинет. За един дом е важно да  има удобен диван, на който може да си почивате след тежкия ден. Заложете на модела, който е най- подхоящ за вас и се насладете на вечерта си.

Удобно легло

Нощният сън е много важен. Затова инвестирайте в качествен матрак, хубави чаршафи и се събудете заредени за деня.

Аксесоар

Независимо дали е произведение на изкуството, ваза или мебел, която сте купили по време на пътуване, всяко едно от тях добавя индивидуалност на дома и го прави приветлив и уютен.

Нещо, което ви кара да се усмихвате

Знаем, искате да имате дом като от страниците на списание. Но представете си, може ли да живеете на място, където възглавниците са идеално подредени, всичко е в пълна симетрия и всяко нещо е на мястото си, за да се създаде перфектната картина. Понякога лекият хаос дава много повече уют на помещението. Хвърлете няколко списания на масата, разместете възглавниците и ви гарантираме, че домът ви ще бъде много по приветлив.

Лични колекции

Това е вашият дом, нали? Имате семейство и деца, които носят своите произведения от училище. Направете колекция с тях. Или пък със снимки от ваше пътуване. Или с бебешките снимки на вашето дете? Или с колекция чаши…Каквото и да изберете, изложете вашата колекция. 

Сподели: