8 грозни интериорни детайла, които лесно ще скриете

С подръчни средства

4928

Всеки човек мечтае апартаментът му да бъде уютен, удобен и красив. Някои харесват повече минималистичен дизайн, други - изобилие от декор и неща, които демонстрират индивидуалност. И това е добре, защото всички сме различни. Във всеки дом обаче има неща, които развалят естетическия външен вид. Често те не могат да бъдат премахнати, може да ги прикриете артистично.

9 детайла на декорацията, които ще направят дома ви по – приветливКак да внесете допълнителен елемент на цвят и свежест

Ето как:

1. Газов бойлер

9 интериорни детайли, които говорят за лошия вкус на собственика Махнете ги 

Най-лесният начин е да закупите газов бойлер, който да съответства на стените, мебелите или отделните интериорни детайли. В краен случай може да бъде боядисан в подходящ цвят.

Вторият вариант е да затворите устройството с панел или кухненски комплект.

2. Купичка за храна на любимците

В повечето апартаменти няма подходящо място за купичка за вода и храна. Затова може да ги поставите в голяма пластмасова кутия.

3. Радиатор

Всичко тук не е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Невъзможно е да затворите отоплителните радиатори с плътен материал, тъй като това ще попречи на отоплението на помещението. И като цяло е по-добре да не поставяте нищо до тях. Вариант е да сложите шарнирен екран - това е най-практичният и търсен метод. В повечето случаи конструкцията е направена от метал, не нарушава топлообмена и освен това се инсталира бързо и лесно. Има и параван под формата на кутия, който помага да се скрие напълно уреда. Може да превърнете радиатора в декоративен елемент. За да направите това, той трябва да бъде боядисан с топлоустойчива боя.

 

4. Тръби

Тръбите в банята и в кухнята могат да бъдат скрити във фалшив шкаф или маскирани с преграда.

5. Електрическо табло

Тук има две опции: в някои апартаменти тази кутия се намира на най-видното място, често в коридора, точно на входа на апартамента. Най-лесният начин е да я скриете в стенен шкаф. Ще се получи много хубаво и функционално.

6. Проводници

Вероятно апартамент, в който не се виждат кабели, може да има само ако професионален дизайнер е работил по неговия дизайн. Ако кабелите са досадни, опитайте се да ги скриете или да ги превърнете в част от интериора.

7. Климатик

Изберете климатик, който отразява сянката на тавана, мебелите или текстила. За щастие съвременните производители предлагат голямо разнообразие от цветове и форми.

Друга възможност е да покриете предната част на уреда с панел. Това ще направи климатика да изглежда по-представителен, но няма да пречи на циркулацията на въздуха.

8. Wi-Fi рутер

Ако интериорът е декориран в лофт стил или хай-тек стил, не е нужно да се притеснявате за рутера - той ще изглежда доста хармонично. Но ако живеете в бохо, ретро или минималистичен апартамент, идея е да скриете рутера в декоративна кутия с тънки стени, след като направите дупки за проводниците в него. 

Малките детайли, които променят интериора За индивидулно излъчване на всеки интериор
Сподели: