9 детайла на декорацията, които ще направят дома ви по – приветлив

Как да внесете допълнителен елемент на цвят и свежест

7967

Интериорът е едно от най-важните неща в дома ни. Защото обстановката предполага към това как ще се чувстваме – спокойни, уверени, дали ще ни напряга (ако сме обзавели погрешно), дали ще ни енергизира или ще ни прави по – лежерни. Силните цветове обикновено внасят весело настроение и свежест, добавят положителни вибрации към цялостната обстановка и превръщат къщата в едно по – красиво място.

Предлагаме ви няколко идеи за декорация, с които ще внесете допълнителен елемент на цвят и свежест:

Свежи цветя

Те напомнят за природа, пречистват въздуха, освежават и внасят настроение. Свеж букет на масата никога няма да е излишен елемент.

Цветни възглавници

Само с помощта на няколо възглавници може да поромените интериора на стаята, да създадете фокусна точка и да добавите уют.

Златни елементи

Ако търсите лукс, блясък и шик, заложете на такива елементи.

Картина

Дори да имате монохронна стая, една цветна картина ще я оживи и ще се превърне във фокусна точка. Съобразете размера на картината с големината на стаята.

Цветен стол/ кресло

Обикновено  комбинираме цвета на дивана и креслото, но ако заложим на цветно кресло в комбинация с възглавници в същия десен, ефектът ще бъде забележителен.

Пастелни сервизи

Какво по – весело и цветно посрещане на деня, ако закусим в подобни чинии и купички. Освен това ще внесат деликатна свежест в дома.

Вази

Заложете на големи модели, с ярки цветове. Комбинирайте с останалата част на декора в стаята и ще добавите много стил и чар на помещението.

Цветни рафтове

Интерсен и нестандартен елемент, с който няма да сбъркате.

Завеси

Подобно на картината и завесите са онзи детайл, който ще даде свежест и на най- скучното помещение. Помислете само за материята и съобразете височината на стаята.

 

Сподели: