7 начина за обзавеждане в бяло

Не се страхувайте да изполвате цвета в ежедневието, вижте идеи за всяка стая ...

1877

Различни нюасни на бялото

Избягвайте използването само на един нюанс на белия цвят. Заложете на по-тъмни и по- светли тонове и комбинирайте с естествени цветове и материи.

Съчетайте бяло и кремаво

Бялото и кремавото са успешна комбинация, но се придържайте към това да са от една цветова схема. Избирайте нюански, които са по-близки до жълтия цвят.

Бяло в бяло

Сам по себе си белият цвят изглежда доста скучен и стирилен. Но ако заложите на вариант за бяло с различни фини шарки и текстури, както и на картина или постер, помещението ще изглежда семпло и модерно, без натрапчиво доминиращ цвят. 

Бъдете смели с шарките

Бял тапет, но с фини шарки придава стилен вид на бялата спалня.

Бяло и деца

Ако имате деца и се страхувате да заложите на белия цвят, защото се цапа лесно, ето решение. Заложете на мебели с калъфки, които се махат и се перат лесно. Ако диванът е кожен, почистването е още по-лесно. Килимът също трябва да е от лесно перяща се и незадържаща петна материя.

Добавете декоративни елементи

Белият цвят е най-лесният начин да направите от една стая или баня да изглеждат по-големи. Но сами по себе си те ще бъдат доста скучни. Затова вкарайте декоративен елемент, който ще промени общия вид на помещението – тухлена стена, елегантни мебели и аксесоари са чудесно решение.

Акцент в стаята

Дори и в бяло всяка стая трябва да има цвят акцент. Дали това ще е загадъчно бледо розово или синьо в мебел, стена или аксесоар, изберете нюанс, който да изпъква. Като тази идея за рафт, над който минава семпла сива линия. 

Сподели: