7 начина да направите дома си по – уютен

Ефективен начин да придадете повече уют на помещението

4802

От хитрите начини за съхранение до осветлението, има много начини да превърнете дома си в едно по – уютно място. Вижте нашите предложения.

1. Избирайте комфортни шаркиБез значение какъв е цветът на стените или мебелите, по – меките тонове в обзавеждането като сиво, бежaво или кремаво ще направят стаята по уютна. Добавете няколко възглавници или одеало.

2. Добавете характерЕдна стая в индустриален стил няма как да бъде уютна както такава, обзаведена с органични и естествени материали и декорация. Това включва дърво, лен, ратан….

3. Текстилът

С меки текстури и аксесоари, дори и най – скучната стая ще се превърне в уютно място. Заложете на плетива, кошница за аксесоари или цветно покривало за леглото.

4. Изложете любимите си произведенияСнимки на любими хора, картина със символи или любими сентенции добавят характер към всяка стая. Не искате да пробивате стената? Тогава опънете парче канап и закачете на тях картички, снимки, рисунки….

5. РастенияНай-бързият и ефективен начин да придадете повече уют на помещението е като сложите растение на прозореца, шкафа или на земята. Ако харесвате цветята и сезонът го позволява, заложете на красив букет.

6. Заблестете чрез светлината

Искате ли да направите стаята топла и уютна? Избягвайте синя или ярка бяла светлина, изберете крушки и лампи, които излъчват по-мека светлина. Към осветлението може да добавите оригами висулка, да подредите свещи.

7. Внимание с местата за съхранениеМестата за съхранение са малко? Помислете за всяко местенце, което може да използвате и подредете кошници, открити рафтове, кукички. Така ще създадете уют и ще се отървете от вещите на плота. 

Сподели: