4 неща, които може да организирате докато си гледате сериала

4 неща, които може да организирате докато си гледате сериала

Какво правим обикновено вечер, когато навън е студено и тъмно? Най – вероятно повечето от нас ще отговорят – Гледам филм. С купа пуканки или гризини, удобно полегнали на дивана, надали има някой, който да откаже подобна лежерна вечер.

5 бързи начина за организация през уикенда

След тежката седмица идва и времето за почивка. Оказва се обаче, че отново трябва да отделим време, за да въведем къщ...

11/06/2016

Знаете ли обаче, че може да си помогнете с домакинските задължение през уикенда, без да се лишавате от удоволствието на любимия сериал. Със следващите идеи ви предлагаме как да  въведете организация у дома, гледайки телевизия. Така ще бъдете перфектната домакиня и ще и си откраднете няколко свободни часа през почивните дни.

Подредете книгите

Идеи за лесна организация

Предлагаме ви няколко идеи, с които може лесно и бързо да организирате дома си. Съхранявайте със стил Рециклирайт...

22/06/2016

Ако имате богата колекция от книги, защо не ги организирате. Може да ги подредите по автор, по тематика, по цветове дори…В случай, че видите някоя книга със скъсана корица, може са я увиете с хартия, за да я защитите, особено ако изданието е ценно. Освен това така може да намерите някой любим роман, за който бяхте забравили.

Прегледайте скрина

Ако нямате телевизор в спалнята, просто извадете чекмеджетата и ги пренесете в другата стая. Прегледайте дрехите в скрина, сортирайте ги, отделете тези, които вече не ви трябват. Може да използвате и метода на Мари Кондо и да подредите дрехите вертикално, за да имате по – добра визия към тях.

Сортирайте документите

Ох, тези купчини листи. Доста досадна работа е да прегледаме всичко, но докато се наслаждавате на филма, няма да усетите колко работа сте отхвърлили. Прегледайте всичко и разделете важните документи, стари гаранционни карти, които няма да ви трябват, бележки и рисунки на децата. Приберете само важните неща, а ненужните или с миналата давност – унищожете.

Организирайте чекмедже или шкаф

Докато гледате филма, отворете някой шкаф или чекмедже, в което цари хаос и прегледайте какво има в него. Освен че може да откриете забравен „съкровища“, най – вероятно ще намерите и куп ненужни неща, които само заемат място.

Ето как 1 или 2 часа гледане на филм може да бъде не само приятен, но и ползотворен. Дали тази идея няма да ви вдъхнови и да още организационни задачи?

10 идеи за организация, подходящи за всяка стая

Определете активни и пасивни зони Активни са тези места, които ползвате всеки ден – входът, шкафовете в кухн...

10/08/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...