3-те неща, които трябва да направите, за да предотвратите миризмата от кофата за боклук

3-те неща, които трябва да направите, за да предотвратите миризмата от кофата за боклук

Не твърдим непременно, че боклукът трябва да мирише страхотно. Но със сигурност мирише всеки знае колко неприятно е кофата за боклук да излъчва особена миризма! И по-лошото е, че миризмата често остава в кухнята дори след като сте извадили торбата за боклук.

Как да скриете кофата за боклук

За да запазите дома си чист и организиран е нужно да имаме кошче за отпадъци във всяка стая. Дори да изберем такъв с ...

05/11/2022

За щастие има 3 стъпки, които можете да предприемете, за да избегнете вонящата кофа.

1. Внимавайте какво хвърляте

Как да използваме повторно цинковата кофа или вана

Цинковите кофите и вани вече са излезли отдавана от съвременния дом, но все още може да ги срещнем в не една или две ...

09/09/2017

Ако сте изхвърили старо сирене или месо, със сигурност ароматът скоро ще се усети. Ако не може да ги изхвърлите навън , сложете ги в плик, който ще помогне за улавяне на миризмата, като торбичка или някаква опаковка за храна.

2. Използвайте абсорбатори  на миризми

В допълнение към предотвратяването на миризмата, използвайте естествени средства абсорбиращи миризмата, за да запазите кофата свежа.

Ефективни абсорбатори на миризми са сода за хляб, смляно кафе и котешка тоалетна. Поръсете шепа от един от тях на дъното на кофата си за боклук и ако имате проблеми с влагата, може да покриете и дъното на кофата с вестник.

 

3. Поддържайте кофата чиста

Последната част от пъзела за предотвратяване на неприятната миризма е да почиствате редовно кофата си за боклук. Разтвор от равни части вода и бял оцет е всичко, от което се нуждаете, за да премахнете миризмите и да освежите дори най-фантастичната кофа за боклук!

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...