Как да скриете кофата за боклук

Как да скриете кофата за боклук

За да запазите дома си чист и организиран е нужно да имаме кошче за отпадъци във всяка стая. Дори да изберем такъв с изчистен и весел дизайн, понякога ни се иска просто да го скрием от погледите (особено когато сме забравили да изхвърлим боклука).

Ето защо ви предлагаме тези съвети как да замаскирате коша за отпадъци.

Завеси

Ако държите коша в празното пространство под мивката, може да го скриете с помощта на релса и перде. Изберете плат с интересен принт, който да пасва на обстановката у дома. Това ще добави домашен и ретро уют в стаята.

Кош със замисъл

Избягвайте да купувате кошчета, които могат лесно да се счупят или които задържат миризми. На пазара има модели, които буквално се сливат с обстановката в дома. Подобно сладко кошче може да използвате в банята или спалнята.

Използвайте празното чекмедже

Празно дълбоко чекемедже или шкаф са идеалното прикрите за кофата. На пазара се предлагат кофи със специални механизми, които може да монтирате лесно.

Плетена кошница

Благодарение на голямата плетена кошница кофата за боклук ще бъде добре скрита. Просто я почиствайте редовно от нападали остатъци и изхвърляйте редовно боклука, за да не задържа миризми. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...