10 минутна декорация за Коледа

10 минутна декорация за Коледа

Все още има месец до Коледа, но почти навсякъде вече виждаме празнична украса и чуваме звук на коледни песни. Ако сте заети и нямате време за подготовка на дома, не означава, че не трябва да поканите Коледния дух в дома си. А това може да стане много бързо – с помощта на няколко лесни трика, които ще ви отнемат не повече от 10 минути.

Заредете се с идеи за бърза и ефектна декорация у дома.

Трансфорирайте шкафа

Всяка вечеря по Коледа е свързана с непрестанно ходене до кухнята за чинии, чаши, посуда. Изберете един шкаф с открити рафтове и подредете част от красив керамичен сервиз, декорирайте с топки, гирлянди  и клонки. Не забравяйте да съчетавате червено и бяло.

Подредете масата

Нямате време да декорирате масата за вечеря. Червени салфетки, няколко коледни звезди – играчки, стилни съдове и ще имате красива трапеза. А мини коледно дърво може да направите от стойката за ключове.

Бяла Коледа

Не е задължително да декорирате с червено и зелено. Няколко малки саксии с цветя и светлини правят чудеса.

Модерно дърво

Направете си ваше коледно дърво от стиропор или плексиглас, украсете го ефектно и ще се радвате на празника. А най- хубавото е, че може да го приберете след празниците.

Клонки

Кой е казал, че за да има Коледен дух непременно трябва да има елха? И няколко малки клонки, украсени с играчки вършат чудесна работа.

Импровизирайте

Понякога не е необходимо да слагате конкретни коледни аксесоари и играчки. Комбинирайте бели, зелени и червени аксесоари като мебел и възглавници, за да промените интериора. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...