Мулти функционални мебели, които се преобразуват за нула време

Перфектни за малкия дом

553

Ако живеете в малък дом, знаете колко е трудно да интегрирате всяка мебел в интериора, особено ако е по – обемна. Ето защо на помощ идват мултифункционалните мебели. Те са изключително практични, защото заемат малко място, но са не по – малко удобни и функционални. И най-хубавото е, че пестите пространство и пари, без да се лишавате от нещо в дома си.

Така например, за много хора столът е само онова място, на което сядаме. Но ако имате сгъваеми, които не заемат никаква площ на пода, защото са закачени на стената, с малко творчество може да ги превърнете и в рафт.

ikea.bg

За тези, които живеят сами или на много малко пространство с прекалено много мебели, добър избор са решенията, вдъхновени от кутии. Те могат да бъдат комбинирани и преконфигурирани по много различни начини, като по този начин предлагат максимална ефективност и функционалност и заемат много малко площ.

Ако държите колелото си у дома, знаете за проблема с мястото. Вярно е, че ако го монтирате на стена на стойка за велосипеди, може да спестите пространство, но понякога това не е достатъчно. Ето защо на помощ идва този рафт, който предоставя и място за съхранение под него.

Вижте още предложения тук. 

Стълба - стол - удобно и за най-малкия дом

Легло, диван, фотьойли, табуретка...Всичко е в едно

Чаши за каге? Не. Фотьойли

Сгъвайте и разгъвайте, и подредете според нуждите. Забавно като детска игра. 

Легло с интегрирана маса

Микрожилище

Трапезарна маса или маса за билярд? Въпрос на гледна точка

 

Сподели: