Идеи за лесни трансформация на антрето

За да казвате с гордост "Добре дошли!"

1483

Ако търсите идеи за превръщане на коридора в пространство с излъчване, сте на точното място. Предлагаме ви няколко проекта за обзавеждане на коридора. Независимо дали стилът ви е строг и сдържан, или странен и екстравагантен, тук ще намерите нещо, което да запали въображението ви.

ikea.bg

Коридорът е мястото, което ви приветства у дома след натоварен ден и  последното място, което виждате, преди да излезете. По него вашите гости съдят за останалата част на дома, затова отделете време да го украсите внимателно, а не да го третирате като дъмпингова зона за палта, ботуши и неотворена поща.

Най-важните неща за коридора са масичка или стол, място за закачване на палта и якета,  може би огледало, ако имате място. Наред с това, бъдете смели цветовете, защото те работят добре в малки пространства. Помислете за дръзки тапети или изкуство за стена. Намерете фокусна точка, като колекция от картини или аксесоари, показани на стената. Вариант е да сложите и един извънгабаритен часовник, който е не само полезен, но и поразителен.

Ако харесвате определен стил, нека той бъде ваше вдъхновение за декорацията. Любителите на рустика могат да използват селски кошници за съхранение, да покрият стените с ламперия или да сложат картина със селска сцена. Ако си падате по модернистичния стил, заложете на няколко стилни аксесоара, докато феновете на винтиджа могат да инвестират в рециклирана конзолна маса или бюфет.

 Каквото и да изберете, украсете коридора си така, че с гордост да кажете "Добре дошли у дома!"

 

Сподели: