7 от най – впечатляващите трансформации на стаи

Няма невъзможно за промяна помещение

694

Няма да ви излъжем, ако кажем, че трансформацията на една стая и нейният вид – преди и след, е сред най – любимите ни проекти. Така реално виждаме как с правилните цветове, различни мебели и дизайнерски подход и най – невзрачната стая претърпява истински ренесанс.

Трансформация на микролофт в МанхатънПо принцип е доста трудно един апартамент от 40 кв. м да изглежда просторен, но Specht Harpman Architects са се справили с това предизвикателство в този дом на върха на шест етажна сграда в Ню Йорк...

Вижте някои от най – забележителните проекти за трансформация  на стаи, представени и подбрани от експертите от Apartment Therapy.

1. Трансформация на баня

10 трансформации на стаиВижте как старите и невзрачни стаи оживават в нов вид

Тази баня от 50- те е доста скучна и безлична. Но с горен ред тапет и малко промяна на пода вече има нов живот.

2. Уау ефект за холаНадали някой е подозирал потенциала, който крие този хол. Но неговият собственик вижда такъв и го реализира. Тухлената стена в контраст с дървения под създава стилен и завършен вид на стаята.

3. Ново начало на едно жилище

Този стар и изоставен дом е възроден, благодарение на дизайнера Бека Мендез. Тя го превръща в светло, модерно и много елегантно пространство.

 

4. Цвят вместо старомодна кухня

Когато си представим кухня от 90-те години, в съзнанието ни изникват с панелни черешови шкафове и тъмни гранитни плотове. Днес обаче няма място за подобни кухни. Собственичката  е събирала богато украсени цветни плочки при всяко свое пътуване до Индия в продължение на много десетилетия и те са намерили идеалния си дом в тази светла, жизнена кухня.

5. Заден двор, свърталище на плъхове, а сега - оазис

Този двор е бил всичко друго, но не и гостоприемен, предвид обитателите си –плъхове. След упорит труд обаче мястото бива трансформирано до неузнаваемост.

6. Бани, в които да посрещнете деня с настроение

Промяната на една баня винаги е свързана с доста средства и усилен труд. Крайният резултат обаче почти винаги си заслужава, а тези бани са пример за това.

7. Нова слънчева стая

Тази всекидневна е пример за това, как и с тъмни цветове може да постигнете неповторим стил и луксозно излъчване. А вграденият шкаф има дори вратичка за кучето.

Вижте трансформацията на една всекидневна стаяПълна промяна и забележителен резултат
Сподели: