30+ начина да използвате плъзгаща врата в интериора

Вратата от плевнята като впечатляваща част от интериорния дизайн  

2720

Плъзгащата се врата се превръща напоследък във все по – търсен елемент в съвременния дом. Основното й предимство е, че тя спестява място. Наред с това обаче плъзгащата се врата придава различен вид на помещението, защото се явява и като детайл към интериора. Според обзавеждането в дома ви може да изберете модерна изчистена стъклена врата (прозрачна или мат), за класически тип интериор – дървена, като тук цветовете и моделите са изключително разнообразни, а ако търсите винтидж или рустик стил -  тип „оборска“ или „плевня“.

Днес ще ви представим няколко вариант за интеграцията на оборския тип врати в декора на дома. Провокативни, различни, модерни, ексцентрични, уютни …. Всеки възприема по различен начин този модел, но това, което е сигурно е, че с подобен тип врата ще създадете впечатляващ интериор.

ikea.bg

Съобразете формата, обкова и цвета с помещенията, които ще разделяте, помислете и за това, дали искате тя да се слива или да се превърне във фокусна точка.

Ако харесвате този стил, вижте няколко идеи, които ни дават от HomeEdit.

Уют в спалнята – с  различни цветове, текстури и модели

За детската стая

В хола – тук тя може да служи не само като разделител между две помещения, но и като параван, зад който да прикриете библиотека или телевизор, например

Скрийте домашния офис

Като част от кухнята. В това помещение може да използвате плъзгащата врата и за килера – много удобно и оригинално решение, просто съчетайте с шкафовете.

Тя е перфектна и за малкия коридор

 

 

 

Сподели: